-
Kod nas službeno: jedan dan tjedno od doma, bilo koji, po želji, u dogovoru s užim timom.
Neslužbeno: dolazi i odlazi tko kako hoće (naravno u skladu s obaveznim fizičkim sastancima), osim onih kojima paše da su svaki dan u uredu 8-16, neki rade od doma i cijeli tjedan kad nađu dovoljno dobar razlog da kažu da oni ostaju cijeli tjedan doma.
Nismo potpisivali ništa.
Silly, kako misliš da su ti djeca barem u vrticu… misliš da možeš otići bilo kad iz Zagreba? Kako bi onda hendlala djecu i posao?
Lili, kako misliš “zastrašujuće je kakvo je stanje doma kad ne žele”?
Ja ne mogu raditi od doma zbog lock-down PTSP-a. Tek sam nedavno shvatila kako su ljudi oko mene bili “samo 2 mjeseca u lock down-u”. Dok je moj osjećaj “godinu dana u lock down-u”.
Sigurno se mnogi sjećaju mojih anksioznih postova, mene je bilo strah proći s djecom kroz haustor da se svi ne zarazimo od te “užasavajuće bolesti”. A kad smo ju odradili, nizale su se dječje izolacije jedna za drugom, potisnula sam već, ali bili smo u nekih 10-11 izolacija ukupno, od kojih su neke trajale i po 20 dana kako se to slagalo jedno na drugu. A ja sam jos glupi štreber nije mi palo na pamet kršiti ih.
Škola od kuće, definitivno među najstresnijim stvarima koje sam odradila (a imali smo svakakvih boleština u obitelji, ništa to nije u usporedbi s online nastavnom i mojom djecom
). I jos jedno vrtićko i ja radim jedan od gorih projekata u radnom stažu. Jesam dosta nabrajala?
Meni je rad od kuće pomisao na sve to, i radim od doma samo rijetko, kad mi je bitno jer imamo neki pregled kod dr i slično pa mi se ne isplati u ured.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma