Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Petrova-vađenje krvi...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Eh utopija nina moja....nasli bi oni druge rupe umjesto ovog sto si navela.
    Ma da, sve je to utopija. Evo još jedan primjer. Ako dobiješ štake, ostanu ti, ne moraš ih vraćati, samo nemaš pravo na nove neko vrijeme. Ali ako ti je "samo" puknuo ligament nemaš uopće pravo na štake iako se s langetom na nozi ne smiješ ni osloniti na tu nogu. Ne bi li bilo logičnije da štake nakon korištenja vratiš, ali da ih možeš dobiti na posudbu svaki put kad ih trebaš?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj se svakih x godina mijenjaju krvna grupa i rh faktor?
    Dobro da znam, ja sam mislila da je to doživotno....
    Samo nalaze načine da cicaju lovu...
    Pa tesko da bi netko cicao lovu na ovaj nacin. Vjerovala ili ne u rijetkim situacijama moze se promjeniti kg i faktor.
    U Americi da se osiguraju od tuzbi prije zahvata se krv vadi 2x u razlicitim danima, razliciti tehnicari i onda se gledaju oba nalaza. Sve u svrhu smanjenja ljudske pogreske. Koja je minimalna, a ipak postoji.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni ženska danas napisala 158 da sam visoka. Greške se stalno dešavaju, da.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sve znam. Tako su stake putovale dalje iz moje obitelji u muzevu. Nevjerojatno je da se ne moze oformit jedan tim konzultanata i da pametno poslozi sustav bar za te prostim okom vidljive stvari (tipa povrat staka i ostalih pomagala). Danas kad postoji bezbroj izvora informacija bilo kroz sustav bilo putem pacijenata....da nevjerojatno je...al eto tako je..

Ili da bar unutarnja revizija da neke takve razumne preporuke...ako ne vanjski tim...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.07.2025. at 19:04

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ima i više nebuloza sa ortopedskim pomagalima od tih
    Dobijes hodalicu od HZZOa nakon operacije . Nakon nekoliko tjedana se hodalica mora zamijeniti štakama, jer je to slijedeći korak ka ozdravljenju. ALI- ne možes dobiti štake preko HZZOa jer već imas hodalicu. Niti možes vratiti hodalicu i zamijeniti za štake.
    Dva su rješenja: ili kupi stake iako ti za par tjedana vise neće trebati ili nađi nekoga kome su ostale štake, jer se ne vraćaju
    Hodalica je i dalje doma, štake posuđene i vraćene posudiocu,
    iako mu uopće ne trebaju. I nek' ne trebaju.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A i to što ne trebaju, mi smo u užoj obitelji ove godine trebali štake 4!!! puta. Srećom pa smo ih prvi put dobili jer u ostala tri slučaja nismo imali pravo na njih. Nema šanse da ih bilo kome posudim, dobile su svoje mjesto iza ormara.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •