Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: MASTURBACIJA U DJECE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

to ja velim- ko sam ja da branim prirodne nagone? zar TO onda nije protuprirodno?
    L. ima sad skoro 10 mj. i pocela je eksplicitno trljati se sa 7,5 a imala je i neka napinjanja s 3 koja su znali povezati sa seksualnim nagonom. eto, bar je u necemu moja Lea napredna ne puze, ne posjeda se samostalno, ne dize se, ne hoda...ali se samozadovoljava

Datum pristupanja
    Jan 2021

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    to ja velim- ko sam ja da branim prirodne nagone? zar TO onda nije protuprirodno?
    L. ima sad skoro 10 mj. i pocela je eksplicitno trljati se sa 7,5 a imala je i neka napinjanja s 3 koja su znali povezati sa seksualnim nagonom. eto, bar je u necemu moja Lea napredna ne puze, ne posjeda se samostalno, ne dize se, ne hoda...ali se samozadovoljava
    Koliko dugo je trajalo to sa L.? Evo susrecem se sa slicnim problemom, bar ga donekle prepoznajem u vašoj prici, samo je moja pocela s 10 mjeseci, a sad vec ima godinu i pol... Krenuli smo jucer kod doktora pa cemo vidjeti što bi moglo biti, idemo uzeti briseve i sve jer mi je premalena za tako nešto... Kako je kod vas to završilo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •