Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Znam da postoje napredna djeca, ali to nam ne treba biti cilj.
    evo moje je takvo. motoricki napredno dijete.

neke stvari je savladao i do 4 mjeseca ranije :shock: nego sto pise ovdje i sto sam procitala na drugim mjestima, i sad bi neko reka da je to super a mi bili duboko zabrinuti. raspitivali se na sto mista i na kraju smirili kad smo shvatili da je to jednostavno takvo dijete i sto je najvaznije da sve radi sam bez ikakvog forsiranja ko sto je i radio.

uopce ne volim puno pricat sta sve moze (osim najblizima - najvise didama i babama) iako bi mi nekad srce puklo od radosti i ponosa kad dodje u neku novu fazu i najradje bi svima ispricala npr. kako se moj slatkis mali prije neki dan ustao sam i dubio par sekundi pa sjeo na guzu.

evo nisan izdrzala

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Samo malo sretniji roditelji

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    evo moje je takvo. motoricki napredno dijete.

neke stvari je savladao i do 4 mjeseca ranije :shock: nego sto pise ovdje i sto sam procitala na drugim mjestima, i sad bi neko reka da je to super a mi bili duboko zabrinuti. raspitivali se na sto mista i na kraju smirili kad smo shvatili da je to jednostavno takvo dijete i sto je najvaznije da sve radi sam bez ikakvog forsiranja ko sto je i radio.

uopce ne volim puno pricat sta sve moze (osim najblizima - najvise didama i babama) iako bi mi nekad srce puklo od radosti i ponosa kad dodje u neku novu fazu i najradje bi svima ispricala npr. kako se moj slatkis mali prije neki dan ustao sam i dubio par sekundi pa sjeo na guzu.

evo nisan izdrzala

Potpisujemo,
    i nas je sin takav ali ni mi ne podrzavamo nikakvo poticanje i mucenje djeteta, kad sam pocne po nama znaci da mu je vrijeme tako da je on potpuno sam sve zapoceo i naucio. sad ima 6 i pol mjeseci i super nam je. Evo ja cu izdrzati pa se necu pohvalit kad sam vec kopirala hehehe.

Ali vecina je djece poput onoga gore sto pise, to nije kasno, nego je ovo sto nasi rade rano tako da ipak nema razloga da se ostali brinete, svako dijete ima svoj tempo razvoja i istina nista se time ne postigne osim veselja mame i tate kako je netko vec napisao.

Pozdrav svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •