Ma svejedno pravim tortu koju ćemo mi ostali ukućani jesti jer sam ja alergična na jaja pa mi je to jedina opcija a torta će biti da ispadne da je to događaj važan za našu obitelj i za Larin album da vidi da je imala tortu i puhala svjećicu. Lara će slaviti svoj 1. rođendan sa nama i djedom i bakom koji stanuju pored nas. Ovdje su ljudi jako čudni nitko se sa nikim baš ne druži pa Lara nema još "prijatelje" koje bi pozvala na rođendan tako da će nama ta torta na fotkama jako puno značiti kao i uživo.
Skuhat ću puding od vanilije i premazati taj biskvit , Lara je probala puding i dobar joj je samo malo zasladim a jučer smo bili kod pedijatrice i rekla nam da može puding. Dam joj par žličica jer više ne može niti pojesti a nisu niti pola te žličice čajne al joj fino i kuham od razrjeđenog kravljeg mlijeka iz tetrapaka.
mašenka
samo ti napravi taj biskvit bez jaja i stavi samo mrvicu cimeta a ne koliko piše ako će mali jesti. Ja još Lari nisam dala da jede biskvit probat ću joj dati možda samo malo da vidim dal hoće jedan liz biskvita.
Za rođendan ću joj skuhati kašicu koju najviše voli i biti sa njom cijeli dan se maziti, igrati, ljubiti, tata će uzeti slobodan dan jer nam ročkaš pada na srijedu (radni dan). Ima apricot supet je tortu napravila za ročkaš malom od riže, palente, buče,graška, ne znam kojih još namirnica lijepa torta pa potraži kod dohrane.
Eto toliko od nas za sada
![]()

Odgovori s citatom