Ribica
Posted: Mon Jul 24, 2006 13:49:28 Post subject: Zašto stavljate slike/podatke svoje djece na Internet?
--------------------------------------------------------------------------------
Nekad nisam o tome razmisljala i za prvo dijete sam napravila osobnu stranicu i skoro sve njegove podatke strpala na nju. (Ponosna majka!) Kada sam rodila drugo dijete, postavila sam si ovo pitanje i odlucila da to vise ne zelim.
Razlog, a primjetila sam ga i kod vecine: Svoj identitet na Internetu cuvam na sve moguce nacine (nick, nema adrese, e-mail za spamove koji jednom tjedno provjerim...), a svoju djecu izlazem tko zna kome . Stavljam njihovo ime u potpise, tickere... a netko se onda "poigra" s mojom nepaznjom kad se u zanosu jedne majke raspricam o njima.
Internet je koristan opasan medij. On sjedi ovdje, s menom doma i ja ga mazim jer mi daje svakakve informacije, a nesvjesno se otvaram prema njemu i dozvoljavam da ulazi u moj privatni zivot, otkrije sve moje tajne, ali ja ne zelim biti filmska zvijezda .
Zašto stavljate slike/podatke svoje djece na Internet?