Citiraj ms. ivy prvotno napisa
tweety, pa u ove dane početničkog bezpelenaštva sigurno imate rezervnu presvlaku sa sobom.

ja ni mrtva ne bih obukla odjeću iz dućana otkad su nas u osnovnoj vodili u "nadu dimić". kad sam vidjela da tkaninu nakon farbanja i ostalog (uh, kako to smrdi) bacaju na prljavi tvornički pod i potežu te hrpe amo-tamo... želudac mi se izvrnuo. a što se još dešava dok se to iskroji, sašije, transportira... sigurno ne drže svaki komad u čistoj vrećici.

paziti ću da andrej nema po sebi raznoraznih fleka kad se nađemo s vama , ja ga ne presvlačim ako znam da će se u idućih pet minuta opet usvinjiti. samo obrišem fleku da se ne vidi previše...
ma hjvi, on ima jedne hače, dvije majice, bodić i čarape (u tonu s rezervnom kombinacijom ) kao rezervu.
i ja skoro uvijek imam još jednu majicu u autu, ali nekad mi se jenostavno desi da od svega toga nema ničega.
uvjerena sam da se nakon što je bačena na pod (iako sumnjam da se više baca na pod) roba i popegla na popriličnoj temperaturi.
Isto tako sam uvjerena da odem u bilo koju tvornicu, da bi mi se zgadilo to što sam vidjela.
NO, kao što rekoh, ne kažem da je uredu oblačiti neoprano, priznala sam da imam bug. Roba koja nam stigne do kuće, nema šanse da bude obučana neoprana.
I na kraju, ne moraš paziti na Andrejčekove fleke kad se budete nalazili s nama, ja znam da ti dijete ne hoda zmazano, i znam da je suludo presvlačiti ga usred......