Podižem topić da ne otvaram novi.
David spava svakih 1-1,5h po 45min do 1h.
Imam osjećaj da ga samo uspavljujem po cijele dan....a da ne govorim o tome kako mi je teško ići sa njim nekamo jer ga moram odmah uspavljivati jer u suprotnome plače i jako je nervozan.
Sada ga pokušavam nakon buđenja od 45 min ponovno uspavati pa pretpostavljam da će onda biti duže budan i da će kasnije duže spavati.
Noć je dobra....imali smo period da se budio oko 22h navečer i onda bi ga kupala i išli bi skupa spavati. Jedno vrijeme se budio tek oko pola noći i onda bi mi kupanje bilo pravo mrcvarenje (nisam ga kupala ranije jer bi zaspao oko 19 i to mi je malo rano za ići u krevet jer su nam sobe na katu a ja ga volim imati na oku)
Sada je kupanje najkasnije oko 20h i onda si malo odspva pa ga ja u polusnu prebacim gore ali me strah da ne zamijeni dan za noć jer nemamo neki ritual spavanja (tipa kupanje pa spavanje)...jedino je u sobi uvijek prigušeno svijetlo i jedino navečer zaspe na cici.
Jesam ga odužila![]()
Kako da naučim dijete spavati po danu duže od 45 min i što da radim navečer...idealno bi bilo da nakon kupanja ide u krevet ali onda ga mm uopće nebi vidio a meni je malo rano ići u 20h u krevet :/

Odgovori s citatom