to je bilo ono prvo sto je mene privuklo, kada sam skuzila da je moguce i biti HE roditelj s punim radnim vremenom i raditi jos nesto sto te zanima ili jednostavno zbog financijskih razloga. Ovo posljednje je tema za sebe; koliko smo stvarno prisiljeni raditi za novac, i u Hrvatskoj i negdje drugdje gdje je ekonomija u boljem stanju, a koliko zbog percepcije onoga sto mozemo i sto ne mozemo, drustvenih odnosa (npr. "nezaposlena" zena sa djetetom kod kuce je ili lijena ili super bogata), utjecaja skolovanja (za sto si se toliko skolovala, ako ces sada biti kod kuce baby sitterica...ja volim naslov jedme knjige na tu temu What's Smart Woman Like You Doing at Home?), statusa koji imamo kada ne radimo za placu i u izvankucnom okruzenju, drustva kojeg nemamo itd...ivarica prvotno napisa
Holt ide toliko daleko da misli da i roditelji koji oboje rade mogu imati HE opciju za svoju stariju djecu te oni koji su sami nepismeni, tj. nije da je samo mislio, imao je takve roditelje koji su mu se javljali i pisali o tome kako u takvoj situaciji uspijevaju.
pa da, to je najinteresantniji dio poslasaradadevii, ti se nalazis s roditeljima svojih studenata?![]()
Ali pojave se samo oni cija djeca nemaju nikakvih problema, tako da samo ponekad uleti ovakav dragulj u obliku Chrisove mame sa kojom popricah dobrih pola sata (by the way, bila je babica prije nego sto je imala djecu, tako da mi je bila jos draza)

Ali pojave se samo oni cija djeca nemaju nikakvih problema, tako da samo ponekad uleti ovakav dragulj u obliku Chrisove mame sa kojom popricah dobrih pola sata (by the way, bila je babica prije nego sto je imala djecu, tako da mi je bila jos draza)