Vjerojanto se sjećaš da sam pisala o tome da Flora uopće ne voli maramu, a u zadnje vrijeme reagira jednako kao Kaleb i u klokanici. Kolica su ok samo kad joj se spava - ako je budna, u njima plače, a meni je to neprihvatljivo (kod mene nema "navikavanja" - ako joj se ne sviđa, ne sviđa joj se). Uglavnom, nosim je na rukama, a ako malo bolje pogledaš slike koje sam uploadala, vidjet ćeš da mi je u krilu, a klokanica visi niz moje noge.Luna Rocco prvotno napisa
![]()
Nemam ti ništa pametno za reći, meni je isto bed zbog toga, jer moram svakodnevno po Fionu u vrtić i tu nema hoću-neću i nemam pojma što da napravim. Toliko ju nositi ne mogu, preteška mi je, pa kombiniram kolica, klokanicu i ruke.
S Fionom nisam imala to iskustvo, pa se nadam da je riječ o nekoj privremenoj bubici.
I Fioni u bebi-dobi (a ponekad još uvijek) i Flori je cica prvo što požele kad se probude, nema u tome ništa loše.Luna Rocco prvotno napisa
![]()
Mogu te samo utješiti bez konkretnog savjeta - i Flora ponekad tako spava, ali zasad (kuc-kuc) samo po danu.Luna Rocco prvotno napisa
Kad pročitam svoj odgovor vidim samo "ne znam", "nemam ti ništa pametno za reći", "nemam savjet"... A jesam od velike koristi!![]()
![]()