Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
u zadnje vrijeme se buni (pa čak i rasplače) i u marami i Bjornici. Desetak minuta tolerira, no onda mu je dosta. Mislila sam da to ima veze s vrućinama, ali i rano ujutro i navečer, kad je hladnije, je ista stvar. Zadnjih par tjedana šetnje su nam maksimalno 20 minuta, a do grada se ne usudim otići.
Vjerojanto se sjećaš da sam pisala o tome da Flora uopće ne voli maramu, a u zadnje vrijeme reagira jednako kao Kaleb i u klokanici. Kolica su ok samo kad joj se spava - ako je budna, u njima plače, a meni je to neprihvatljivo (kod mene nema "navikavanja" - ako joj se ne sviđa, ne sviđa joj se). Uglavnom, nosim je na rukama, a ako malo bolje pogledaš slike koje sam uploadala, vidjet ćeš da mi je u krilu, a klokanica visi niz moje noge.

Nemam ti ništa pametno za reći, meni je isto bed zbog toga, jer moram svakodnevno po Fionu u vrtić i tu nema hoću-neću i nemam pojma što da napravim. Toliko ju nositi ne mogu, preteška mi je, pa kombiniram kolica, klokanicu i ruke.

S Fionom nisam imala to iskustvo, pa se nadam da je riječ o nekoj privremenoj bubici.

cica mu služi za razbuđivanje! Naime, on se od prvih dana jako dugo i teško razbuđuje i mrzovoljan je kad se probudi (kao da vidim svoju sestru, što je ta nama izgovarala kad bi je budili...), često plače kad se probudi, pa sam skužila da tu pali cica - malo si pocica, tako se razbudi i onda bude super volje. Je li netko imao ili ima li takvo iskustvo i kako rješavate tu mrzovolju kod buđenja?
I Fioni u bebi-dobi (a ponekad još uvijek) i Flori je cica prvo što požele kad se probude, nema u tome ništa loše.

mali je još, jasno mi je to - ali držanje cice u ustima 7 sati ne dolazi u obzir.
Mogu te samo utješiti bez konkretnog savjeta - i Flora ponekad tako spava, ali zasad (kuc-kuc) samo po danu.

Kad pročitam svoj odgovor vidim samo "ne znam", "nemam ti ništa pametno za reći", "nemam savjet"... A jesam od velike koristi!