-
MA to za setnje mi je cudno. MORA biti neki razlog zasto dijete ne voli biti vani! Mozda je neka blesava sitnica.... JA sam npr. danas bila u setnji s kolicima i Liam pocne plakat i pogledam kad ono zraka sunca njemu direktno u glavu ide.. namjestim bolje kisobrancice i to sve... i dijete dalje zadovoljno uziva.
Protestirao je u danasnjoj 4.satnoj setnji kada je:
1) Bio umoran i htio zaspati, ali nije uspio u kolicima, pa sam izvadila sling iz vrecice, nosila ga u njemu dok se nije umirio, vratila ga nazad i spavao je
2) bio je gladan... otisli smo u parkic i najeli se
3) smetalo mu sunce ili prejaka svjetlost
4) probudila su ga druga djeca prerano
5) pokakao se
::::::::::::::::::::::
Ne kuzim inace zasto djeca ne vole setnje. Mora biti neki razlog!
Sto se tice marama, klokanica i bjornica.. whatever... ako je stvar u tome da zeli gledati van onda ti je mozda super stvar sling koji samo slide-as naprijed ili na bok.. ili nauciti vezati onaj vez na boku s maramom! Pa opet dijete gleda van, ali je i smjesteno ispravno.
Mi smo takoder skuzili da Liam nece biti u marami kad svezem dvostruki krizni (Filipu hoce taj!) vec mora biti onaj wrap cross s tobolcem koji ga dosta stisne i tu mu je glava lijepo slobodna i gleda i uziva.
Ne moze biti da dijete ne voli maramu... jednostavno mozda nije svezana da mu bude ugodna ili nesto vec (pazis mu na zabaste noge?!!)....
Meni marama ne pali samo ako je gladan!
I jos nesto... skuzila sam da mi precesto dojenje radi probleme! On ustvari sve rjede trazi papati i vidim da puno bolje jede kad rjede jede.. super se napapa i to je to... kad mrljavi precesto po malo, tada jede nekako nervozno, puno zraka uhvati i nikad nije onako super, super volje... Vidi mozda i sa time da mu ne nudis precesto ako nije trazio!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma