Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
Što se tiče marame, stvarno mislim da je više ne voli...Imam i objašnjenje za to - naime, on je oduvijek mrzio biti sputan - većinu malih beba smiruje kad su im ruke uz tijelo (onako kao štruce), Kaleb je od prvog dana u rodilištu imao ruke vani - jednostavno bi poludio kad bi mu ih probali svezati uz tijelo. Isto tako, uvijek je šizio kad sam ga pokušala pokriti i zbacio bi nogama pokrivač sa sebe. Sad po ljeti mu pred jutro stavim tetru - iako je u dubokom snu, iste je sekunde ritne sa sebe!
Kao da čitam o Fioni, točno takva je bila i ona! Još uvijek spava otkrivena, dobro došla u svijet beba kojima treba vreća za spavanje umjesto pokrivača.

Ali ona je voljela klokanicu - istina, kupili smo ju kad je već bila veća i odmah smo je nosili prema van, možda je tajna u tome.

Anita, vjeruj mi da sam si odvrtila sve razloge za nevoljenje šetnje hrpu puta i nisam došla do pametnog odgovora. Mislila sam da možda plače u kolicima kad me ne vidi, pa ju vozim okrenutu tako da me gleda, no često plače i u tom položaju. U klokanici je danas bila mirna par minuta. U maramu neće i neće, a probali smo sve žive položaje. Od marame smo odustali, pa neću mučiti dijete ako neutješno urla čim ju stavimo unutra. :/ I fakat ne znam što bih napravila.