-
Nasljeđivanje cipelica?
Što mislite o teoriji da se dječije cipelice ne smiju nasljeđivati?
Moja pedijatrica se ne slaže, kaže da djetetu neće ništa biti ako nosi rabljene cipelice, dok u knjižici "Moja prva godina", koju smo dobile u paketu "Sretna beba" u rodilištu, piše da se to mora izbjegavati. :?
Ja imam dvije curice između kojih je 2 i pol godine razlike. Od starije curice imam puno kvalietnih i gotovo novih cipelica koje mi je šteta baciti.
Pozdrav!
-
sve što mi je bilo kvalitetno i dobro od starijeg sačuvala sam za mlađeg pa tako i cipelice...i nosit će ih
s prijateljicama isto tako razmjenjujem cipelice, kako koje dijete preraste svoje cipele a očuvane su tako ih dijelimo dalje
-
nema šanse da mu obučem nošene cipelice. svako dijete gazi na svoj način.ž
probajte obući tuđe cipele pa ćete vidjet kako vam noga leži
to se naravno ne odnosi na dva-tri puta obučene cipelice
-
Ja se neudobno osjećam u tuđim cipelama , pa mislim
da ni klincima nije baš dobro , zato
kupujem nove.
Odjeću bi im i oblačila rabljenu , ali cipele ne.
-
-
ivaa ne bi se baš složila. da se ponovim, uložak u nošenim cipelicama je već izgubio svoju formu, a ne bi složila ni da je djeci uopće potreban uložak, a kamoli izgažen :/
-
evo F je od sestrični dobio već 4 para i nijedne nije nosio više od 2x (a nisu puno nošene), em ima visok rist, pa mi je bilo koje cipele teško mu obuti ili ih je već prerastao tak da smo sad u potjeri za novima koje će bar imati za jaslice, a dosad je kud god se uputili tak i tak bio bos-nek se noga lufta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma