-
ali tu idu samo stopala koliko ja znam.
moje misljenje je da je prava detoksikacija specijalna ishrana plus odredjeni program ociscenja uma i tela. znaci, bez stresa, sauna, masaze, zdravo znojenje, relaksacija, vezbe tipa joge.
struja i voda nikada pa cak i kad znam da me nece ubiti.
a ne volim ni struju bez vode. mislim na elektrode umesto gimnastike, pasivne gimnastike, skidanje celulita strujama i bla bla.
-
Podižem temu iz pepela, da ne otvaram novu.
Jeste probali koju od metoda? Ja sam intenzivno razmišljala o onoj sa glinom, ali nikako krenuti.
U biti se vodim idejom da svakodnevno u organizam unosimo hrpu smeća-preko hrane,kozmetike, zrakom, vodom...i da bi bilo korisno barem dio toga izbaciti.
Načula sam i o staroj ayurvedskoj metodi detoksikacije uljem pa sam odlučila to malo proučiti i probati jer se čini jednostavna. Princip je da se ulje suncokreta ili sezama(hladno prešano, naravno) drži 15-20 minuta u ustoma, bućka između zuba i onda ispljune. Sadržaj koji se ispljune mora biti skroz bijel jer to znači da je ulje pokupilo toksine i bakterije/štetne mikroorganizme iz tijela. Nikako se ne smije progutati.
Ja evo to već radim neko vrijeme i mogu reći da već vidim neke rezultate. Smanjili su mi se bolovi u crijevima od mog iritabilnog kolona, ne boli me više želudac(kronični gastritis), koža se očistila, sjaji, kao i zubi koji su puno bljeliji(požute od kave, jelte).
Htjela sam probati i onu kuru sa grejpom i gorkom soli, ali ne mogu to kad sam sama s klincima preko tjedna, a vikendom mi se ne da.
Ovo s uljem daje za sad super rezultate.
-
kul!
gdje si kupila ulje ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma