Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: detoksikacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ali tu idu samo stopala koliko ja znam.

moje misljenje je da je prava detoksikacija specijalna ishrana plus odredjeni program ociscenja uma i tela. znaci, bez stresa, sauna, masaze, zdravo znojenje, relaksacija, vezbe tipa joge.

struja i voda nikada pa cak i kad znam da me nece ubiti.
    a ne volim ni struju bez vode. mislim na elektrode umesto gimnastike, pasivne gimnastike, skidanje celulita strujama i bla bla.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Podižem temu iz pepela, da ne otvaram novu.

Jeste probali koju od metoda? Ja sam intenzivno razmišljala o onoj sa glinom, ali nikako krenuti.

U biti se vodim idejom da svakodnevno u organizam unosimo hrpu smeća-preko hrane,kozmetike, zrakom, vodom...i da bi bilo korisno barem dio toga izbaciti.

Načula sam i o staroj ayurvedskoj metodi detoksikacije uljem pa sam odlučila to malo proučiti i probati jer se čini jednostavna. Princip je da se ulje suncokreta ili sezama(hladno prešano, naravno) drži 15-20 minuta u ustoma, bućka između zuba i onda ispljune. Sadržaj koji se ispljune mora biti skroz bijel jer to znači da je ulje pokupilo toksine i bakterije/štetne mikroorganizme iz tijela. Nikako se ne smije progutati.

Ja evo to već radim neko vrijeme i mogu reći da već vidim neke rezultate. Smanjili su mi se bolovi u crijevima od mog iritabilnog kolona, ne boli me više želudac(kronični gastritis), koža se očistila, sjaji, kao i zubi koji su puno bljeliji(požute od kave, jelte).

Htjela sam probati i onu kuru sa grejpom i gorkom soli, ali ne mogu to kad sam sama s klincima preko tjedna, a vikendom mi se ne da.

Ovo s uljem daje za sad super rezultate.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kul!

gdje si kupila ulje ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •