-
Prekid dojenja, nuspojave
Prestala sam dojiti prije nekih 10-tak dana. Beba ima 9 mjeseci i jednostavno je počela odbijati sisanje, te mi se samim tim i količina mlijeka smanjila, a ono što je ostalo malo pomalo sam izdajala tako da mi se zapravo za samo nekiliko dana laktacija zaustavila.Nikakve lijekove za prestanak dojenja nisam uzimala. I tu počinju moji problemi. Prvo su mi se pojavile neke lagane mučnine popraćene također laganijim vrtoglavicama pa sam posumnjala da mi možda nešto nije u redu sa krvnom slikom. Napravila sam laboratorijske pretrage, sve je u granicama normale, željezo također. Tlak je isto u redu. Prije dva dana dobila sam menstruaciju (ovo mi je već 4 nakon poroda ali prva nakon prestanka dojenja) nakon čega su mučnine i vrtoglavice prestale. No danas sam dobila neku alergijsku reakciju (crveni potkožni osip) po rukama i nogama. Stvarno više ne znam da li je moguće da mi je došlo do takve hormonalne promjene u tijelu kao posljedice prestanka dojenja. Da li je možda netko imao nešto slično.
Hvala na odgovorima. Nity
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma