-
sorry
Nije mi bila namjera ikoga zaplasiti. Ja ne znam jel to stvarno od nedostatka D vitamina, nego je doc meni poceo trubio tome da vidi da joj ne dajem D vitamin bez da sam mu ja to rekla (to se navodno i opipom fontanela moze vidjeti da li dijete ima ili nema dovoljno D vitamina) i da se vise ne zezam jer mi dijete ima manjak D vitamina i onda je samo nadodao ''Vidite kako su joj stopala i ruke mokri!'', pa sam ja pitala jel to povezano s nedostatkom D vitamina i on je samo kimao glavom pametno me gledajuci (u stilu da se niste usudili ne davati djetetu D vitamin). Ali kako je vec ulazio drugi pacijent,nisam ga stigla pitati zasto se znoje dlanovi i stopala kod nedostatka D vitamina. Znam sve o njegovoj vaznosti za okostavanje i iskoristivost kalcija, ali zasto se znoje dlanovi ne znam. Mozda je to nesto do stitnjace? A mozda se mnogoj djeci znoje dlanovi, a nemaju nedostatak D vitamina. Ja samo znam da dijete od moje prijateljice koje je samo na adaptiranom nema stalno znojne dlanove i tabane. Moja nema jedino kad spava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma