Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Zubici usli u meso

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Zubici usli u meso

Molim nekoga ako ima iskustva sa zubicima koji su usli u desni nakon pada i udarca. Mali mi ima 2 godine i danas je neopreznoj i indolentnoj teti cuvalici (i o tome bih rado jer sam sokirana ponasanjem te tete koja nam je dosla sa silnim preporukama iz "Uspinjace") pao na betonsku ogradu u parku. Isprva sam mislila da ih je izbio ali stomatolog ga je pogledao i rekao da su duboko u desnima i da ce se vjerojatno spustiti kroz nekoliko mjeseci. Cula sam da to moze biti problem i za stalne zube...

Hvala svima!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam nabila dvojku ali je ušla napola i onda je ispala. Kad je izašla trajna bila je malo izvan i malo ukoso, što opet ne znači da će tako biti i tvome malome. Uglavnom, ništa što proteza ne može riješit.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Puno hvala!
    Koliko si bila stara?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mom malom susjedu (2 godine) se isto dogodilo prije nekih 2-3 mjeseca. sad zubići natrag proviruju.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Devotion prvotno napisa
    Puno hvala!
    Koliko si bila stara?
    Nisam sigurna, mislim da sam imala oko 6 godina, jer nedugo nakon što mi se to dogodilo nikla mi je trajna dvojka.
    Mislim da je puno gore za trajne zube kad se to dogodi kasnije nego tako rano kao npr. s 2 godine.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj aleta prvotno napisa
    mom malom susjedu (2 godine) se isto dogodilo prije nekih 2-3 mjeseca. sad zubići natrag proviruju.
    :shock: Dug period!
    Nama su stomatolozi rekli da bi se trebali spustiti za max. 60 dana!
    Kak bu jeo tak dugo bez zubi?

Hvala!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa može normalno jesti samo mu sve prije nasjeckaj, jer sjekutići (pretpostavljam da su oni stradali) služe za sjeckanje, a jede se, tj. žvače s pretkutnjacima i kutnjacima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •