Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: Garderoba-udobno VS. "lijepo"

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Garderoba-udobno VS. "lijepo"

Šta vam je prioritet u odabiru garderobe za vrtić?

Ovo pitanje sam postavila zato što sam primjetila nekoliko djece u Isaovoj grupi koji su obučeni kao da su tog časa sišli sa modne piste(košulja,neki prsluk,štofene pantalone,čak i leptir mašnu i kravaticu viđa,haljine sa punoo čipke,ma ko da su krenuli na vjenčanj)
    Meni to nikako neizgleda komotno, a meni je najvažnije.
    Isa kraj ove djece izgleda kkao totalni ...

Oblačimo se sportski.Mislim obuče i on nekad flanelsku košulju,ali ne onu "svadbebu"

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Re: Garderoba-udobno VS. "lijepo"

Citiraj white_musk prvotno napisa
    koji su obučeni kao da su tog časa sišli sa modne piste(košulja,neki prsluk,štofene pantalone,čak i leptir mašnu i kravaticu viđa,haljine sa punoo čipke,ma ko da su krenuli na vjenčanj)
    Ja svoje dijete tak ni za neku svečanu prigodu ne bih obukla a kamoli za vrtić. Volim da mi bude lijep i čist, ne nosi staro jer nema staro, sve od odjeće kaj ima je novo kupljeno pa ne može biti u nečem starom. A obučen je kako bi se reklo casual (ne znam da li se tako piše) onako kao mali frajer. Sad po ljeti je to uglavnom lagano, obavezno pamučno i udobno. Volim frajerske hlače i maje, nekad ga obučem i ko bebača, tipa bodi i tregerice. Ali uvijek je lijep !

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja skoro da uopće nemam više utjecaja na to što će obući, sami vade iz ormara (i to redovito najdonje stvari ). A kada sam imala, naravno da sam pazila da bude čisto, udobno i praktično. Pa tako i u svečanim prilikama.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jako pazim kako ću obući frana u vrtić.
    to podrazumjeva: udobna sportska odjeća, ili traperice i majica (nikad,baš nikad košulja (košulju je samo slučajno imao na svom rođendanu i to će mu ostati jedina dok god ga ja oblačim)).
    Uvijek ide u posve čistoj odjeći (ne u onoj u kojoj je jučer možda proveo samo sat vremena (ta je već u prljavom vešu)).
    Uvijek su boje sparene kako treba (čak i od čarapa).

Ovo kako si opisala odjeću u kojoj djeca dolaze u Isin vrtić, Fran tako neće ići nigdje pa n na vjenčanje. Meni to nije ni udobno ni lijepo.
    I udobno i lijepo mi je ovo kako je Fran obučen.

Klinac u odjelcu s mašnom ili kravatom može mi biti slatko (ali ne i lijepo) obučen, jedino u nekom nakićenom srcedrapateljskom filmu u kojem Julia Roberts bježi s vjenčanja, a malac tužno gleda za njom sa košaricom punom latica koju nije uspio baciti na mladenku

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    to podrazumjeva: udobna sportska odjeća, ili traperice i majica (nikad,baš nikad košulja (košulju je samo slučajno imao na svom rođendanu i to će mu ostati jedina dok god ga ja oblačim)).
    Uvijek ide u posve čistoj odjeći (ne u onoj u kojoj je jučer možda proveo samo sat vremena (ta je već u prljavom vešu)).

:
    i kod nas je ovako

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa

:
    i kod nas je ovako
    i kod nas

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Udobno, prakticno i da se lako pere.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pamucne majice, pamucne hlace/trenirka (obavezno na gumicu a ne slic).
    Najcesce sparim boje koje pasu, ali dogode se i omaske
    Svaki dan cisto - ne zato jer sam ja pretjerani cistunac, nego se toncek toliko zafleka da to nikako ne bi moglo proci drugi dan.
    Kosulje (nisu svecane, meni su jako slatke) i hlace na slic nosi vikendom kad mu mi mozemo pomoci s kopcanjem.
    Vunene veste ne nosi (iako ima par lijepih) jer sam ja lijena prati vunenu robu.
    I to je to.

Ako se dogodi sukob mog i njegovog poimanja lijepog - njegov ima prednost.
    Jos muku mucimo s obucom - citavo ovo ljeto proveo je u adidas crnim gumenim sandalama (onakvim za plazu), cak i kad je malo hladnije pa mora obuci carape (joooj, fuj), cak i na tonkinim krstitkama! A nove geox sandale doma stoje nedirnute.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Udobnost i praktičnost su mi primarne, daklem pamučne majice i trenirke (hlače su privremeno na ledu, odn. oblači ih dok je s nama jer se ne može sam skinuti za WC).

Za svečane prigode nikad ga ne bih utezala u nekakve košulje s leptir-mašnama i sl. jer mi se to ne sviđa. Mi smo više sportska varijanta

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u vezi ovog mi je frendica rekla da u jednom vrticu u zg-u (mislim da je to negdje u utrinama) djecu ne izvode bas van na igranje zbog nekolicine djece koja dolaze u bijelom, sriktani kao za pistu i to sve neke skupe markice...mame te djece su se ljutile na tete sto im djeca, kad dodju po njih, budu prljava od igre vani...
    pa sad ostala djeca zbog toga isto placaju.... :shock:

katastrofa!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja kao tweety. Udobno i lijepo. Odjeća za vrtić mora biti prikladna za igru, ali i uredna, lijepa i složena da ide jedno s drugim. Ne volim oblačenje djece (ni odraslih) u trenirke i sportsku odjeću izvan sportskih terena. Košuljice, svijetle boje, štofane hlačice - to obučemo rijetko, za neku svečaniju priliku: koncert, prijem, veliki blagdani, neka vjenčanja i tome slično.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nama je najvažnije da je odjeća pamučna-nikakve kombinacije (osim trunka elastina...) ne dolaze u obzir. Laia za vrtić oblači trenirkice, pamučne majice i naravno da nastojimo da je sve ukombinirano, ali i da nije !
    Za sve svečanije prigode oblačimo je gotovo isto, jer ne kupujemo robu tipa "čipke i kravate", naravno, nastojimo da je primjerenija prigodi, ali više je naglasak na udobnost!

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naravno da treba biti udobno - kako najcesce sama kombinira zna se desiti da pomjesa boje i sl...ali neka joj je dobro u svojoj robi

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvo mora biti lijepo onda treba biti udobno.
    dakle oboje ali tim slijedom

moja mama ima primjedbe na to kako se ivar oblaci, jer nema skoro pa nijednu trenirku u zivotu (osim za hokejaske treninge). ali nemam ni ja a uvijek sam udobno obucena

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

boje mu fino sparim, al po svom cirkusantskom ukusu, tak da se drugima vjerojatno ne sviđa, al briga me

sve pamučno, mekano, da ga ne steže, da mu ne spada i da ne visi s njega

jedino što mu čarape znam raspariti; nekad ima jednu crvenu, drugu zelenu, al to kad smo u žurbi, pa ne skužim ili skužim kad smo već vani

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

otkud ti vremena za ovakve fine nijanse? mi, ako se navečer sjetimo pripremiti odjeću, bude neka nadahnuta kombinacija, a ako ne, nosi se trenirka i trapke koje ujutro prve dohvatimo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleta prvotno napisa
    otkud ti vremena za ovakve fine nijanse? mi, ako se navečer sjetimo pripremiti odjeću, bude neka nadahnuta kombinacija, a ako ne, nosi se trenirka i trapke koje ujutro prve dohvatimo.
    ja ne peglam, pa tu dobijem na vremenu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    jedino što mu čarape znam raspariti; nekad ima jednu crvenu, drugu zelenu, al to kad smo u žurbi, pa ne skužim ili skužim kad smo već vani
    priznaj da ih zapravo ne možeš naći u onom "ko po špagi" složenom ormaru

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja ne peglam, pa tu dobijem na vremenu
    ni ja ne peglam, bez brige. ali moram priznati da mi je puno lakše od kad mi se dijete (uz diskretni majčin poticaj, moram priznati) opredijelilo za image rockerice, tj. kako ona kaže - frajerice. traperica, majica i šilterica - i bog te veseli. (imali smo mi i fazu šoseka na puni krug što se vrte, o, da!)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako sve spareno nosi, tako sve spareno ide u mašinu, pa na sušilo, pa sve spareno "popeglam" rukom i složim. kad u jutro ne vidim prst pred nosom znam da će, ako sa jednog stupca uzmem dvije stvari, one biti sparene.eto formule

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i kod nas se nosi sve spareno,a roba se priprema navečer.

kad MM oblači klince,onda je to katastrofa,al sva sreća pa se lea bacila na mamu pa zna da ako na trapkama ima roze cvjeteke obuče i roza majcu.

btw.gabi nosi košulje jer mu tako slatko stoje

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ne ulickavam djecu za vrtić. Tete su nas zamolile da djecu dovodimo u vrtić u stvarima u kojima se mogu zaprljati. Trenirkice, pamučne majice i pamučne kratke hlačice su njihova garderoba. Ponekad sparim boje, a ponekad i ne. Klincima je svejedno, a često im je i draže šarenilo. Najvažnije mi je da im obučem čisto i udobno i praktično za igru.

moji klici su mali zmazanci. Svaki dan dođu iz vrtića zmazani, zaflekani, pošarani flomasterima. Nema smisla ulickavati ih, samo bi potrošila novce, živce i gnjavila djecu s tim.

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi jos ne idemo u vrtic ali se oblacimo udobno i lijepo.
    Uvijek sve u tonu, pamucno, udobno...
    Od majice, pantola, carapa....sve mora biti tip top, cisto, mirsino....
    I onda pitam ko je meni lijepi a F razvuce osmjeh oduha do uha

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je bolesno(izvinjavam se ako nekog ovo vrijedja) sredit dijete za vrtic i ocekivat da doma dodje cisto i mirisno.
    ali ako je nesto udobno,pamucno i dobro za igru,zasto nebi bilo i lijepo i spareno.i lako perivo

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    sredit dijete za vrtic i ocekivat da doma dodje cisto i mirisno.
    ja nisam skuzila da neko ocekuje da dijete dodje iz vrtica cisto i mirisno
    moze biti da sam nesto propustila.
    a ako se i zaprlja u vrticu, moze obuc rezervnu presvlaku pa da ide opet cisto i mirisno kuci
    no meni se podrazumjeva da mora iz kuce izac cisto i mirisno pa onda moze direkt u park u pjesak da se igra

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Njojza prvotno napisa
    no meni se podrazumjeva da mora iz kuce izac cisto i mirisno pa onda moze direkt u park u pjesak da se igra
    8)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

no meni se podrazumjeva da mora iz kuce izac cisto i mirisno i lijepo pa onda moze direkt u park u pjesak da se igra
    8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam tetama rekla da mi je tempera na franovim majicama potpuno prihvatljiva i simpatična. hrana mi nije, pa sam ih zamolila da a presvuku (uvijek ima rezervne hlačice, dvije majice i bodić).
    ja ne volim zmazanoću pa mi se nemali broj puta dogodilo da mu, ako idemo direkt u grad nakon vrtića, kupim na brzinu majicu ili hlačice i presvučem ga u dućanu.
    Dakle, uvijek lijepo i udobno. ne smeta mi ako se zmaže (niti ne histeriziram oko njega dok nešto jede/pije hoće li se zmazati), ali ako je fleka prešla granicu moje tolerancije presvučem ga na licu mjesta.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvo da je cisto

drugo da je udobno ( al to je samo moj kriterij- L. bi hodala u krinolinama da joj ih netko hoce kupit)- znaci- kratke ili duge pamucne hlace na gumu gore ( mada se u zadnje vrijeme uspije i pokopcat kak se spada ponekad pa navuce i trapke),majcice ili haljina pamucna

grdo nemre bit jer joj se trudim ne kupit grde stvari

uopce ne reagiram ak ( cuj 'ak'- ak znaci uvijek) dodje zmazana iz vrtica- kad nekam idemo iza vrtica direkt- zemem cistu robu, presvucem ju i bok

cipke, stirkano i slicno ne posjeduje ( niti ce posjedovati dok joj ja kupujem robu) pa za 'svecane prilike' oblaci isto kaj i za vrtic.

ima dve kao kosulje iz hm-a ( nisu origigi kosulje jerbo nemaju gumbe nego se navuku preko glave, al meni su to kosulje) pa su obicno one u igri za rodjkase i sl bile ove godine ( al su bile u igri i za vrtic pa se ne racuna)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Uvijek čisto (znači svaki dan sigurno novo), i udobno. Znači izbjegavam baš traperice za vrtić, čine mi se krute za igru.
    Ponekad trenirka-ustvari smeta me što nije i češće. A nije jer je većina nekak ušminkana - pa da moj ne bude najgori !
    Košulja na svadbu, jedva smo je obukli, pomogle su usporedbe gle kao tata, gle kao dida.
    Cipele što udobnije!

ja ne volim zmazanoću pa mi se nemali broj puta dogodilo da mu, ako idemo direkt u grad nakon vrtića, kupim na brzinu majicu ili hlačice i presvučem ga u dućanu.
    Ovo je off topic al me malo iznenadilo. Ja moram oprati robu i sebi a kamoli djetetu prije prvog nošenja. Prije bi mi hodao u svojim mrljama nego u novom novcatom iz dućana. Jesam li ja zabrijala ili :? !

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tweety, a koja je razlika izmedju hrane i tempere?
    i zar ti je draze obuci dijete u nesto neoprano iz ducana (ko zna tko je sve to dirao i gdje je sve bilo) nego nesto sto je poflekano?

ma, ja na ovom forumu uvijek iznova ucim jednu vaznu stvar: ljudi su nevjerojatno razliciti - i u ovakvim sitnicama poput oblacenja, a gdje nece biti po pitanjima religije ili politike. Zato nam je valjda zanimljivo 8)

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa
    Jesam li ja zabrijala ili :? !
    ocito smo zabrijale istovremeno

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Klincima je svejedno, a često im je i draže šarenilo.
    to što smo mi stariji opterećeni modom, ne moraju bit i djeca, bitno da ode čist, i u udobnom, možda i speglanom.... a šarenilo mi je dapače prihvatljivo-onak kak Njemice kad dođu kod nas na more
    mislim, moje dijete će tek najesen u jaslice, ali zasad ovako razmišljam

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    no meni se podrazumjeva da mora iz kuce izac cisto i mirisno i lijepo pa onda moze direkt u park u pjesak da se igra
    8)
    naraFno LIJEPO
    nisam skuzila da sam to fulala, valjda jer mi se i to podrazumjeva

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj M. se maže sve u 16. On je odmah naglavačke u pijesku, zemlji, glistama, travi, bubama. U tome nikada nismo postavljali nikakve zabrane. Smije uvijek u pijesak i na zemlju, smije hodat po lokvama (osim dubokima iznad gležnja, zimi), može se polit, ako hoće od glave do pete, briše ruke u majicu, cijedi mu se sladoled...

Ali, svaki dan ujutro odlazi u vrtić u lijepoj i lijepo kombiniranoj robici. Lijepo se pere isto kao i ružno.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    u vezi ovog mi je frendica rekla da u jednom vrticu u zg-u (mislim da je to negdje u utrinama) djecu ne izvode bas van na igranje zbog nekolicine djece koja dolaze u bijelom, sriktani kao za pistu i to sve neke skupe markice...mame te djece su se ljutile na tete sto im djeca, kad dodju po njih, budu prljava od igre vani...

katastrofa!
    ma daj, koma! pa nek ih doma drže na polici za ukras
    pa lijepo je zrihtati dijete, ali djeci treba igra - poslije neka ih furaju na pistu ako žele

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Klincima je svejedno, a često im je i draže šarenilo.
    to što smo mi stariji opterećeni modom, ne moraju bit i djeca, bitno da ode čist, i u udobnom, možda i speglanom.... a šarenilo mi je dapače prihvatljivo-onak kak Njemice kad dođu kod nas na more
    mislim, moje dijete će tek najesen u jaslice, ali zasad ovako razmišljam
    ja nisam opterećena modom,ali volim da su mi djeca lijepo obučena.šarenilo ne volim,a i kad kupujem garderobu biram da se paše jedno s drugim.
    nije mi važno da li će se zmazati i zaflekati.

btw.naša sva robica je udobna

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

pa dobro - što stvarno mislite pod tim lijepo? mislim, meni je stvarno lijepa dječja trenirka i tenisice za vrtić.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj buby prvotno napisa
    Citiraj lucky day prvotno napisa

katastrofa!
    ma daj, koma! pa nek ih doma drže na polici za ukras
    pa lijepo je zrihtati dijete, ali djeci treba igra - poslije neka ih furaju na pistu ako žele
    Joj, ja sam neki dan vidjela u vrtiću, u parku curicu u bijelo-roza haljinici na volančiće. Samo sjedi na ljuljački, a kad čučne na zemlju ili se približi pijesku čuje se glas tete: "Mama je rekla da se ne smiješ zmazati". Valjda je mama rekla tetama da paze na robicu male. :shock: Grozno mi je kad djeca postaju robovi odjeće.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čisto i praktično - dva uvjeta. tako je uvijek išla u vrtić, a kad je sama počela birati odjeću - bilo je i šareno .

pustila sam ju, jer to je faza u kojoj je učila. bilo mi je važnije da bude sretna, nego da ima složene boje.

učila, naučila - i sad je sve super.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

B obožava traperice, i koliko god ja mislila da njemu nisu udobne za igru skoro dvije godine je isao stalno u strapericama (eventualno samterice) u vrtic. Oduvjek je znao i birao sto hoce obuci. Sada ga j eto malo popustilo pa može proci ponekad i trenerka, zadnje vrijeme i kosulja (ne sa trenerkom, naravno ). Ostaje i dalje da ne zeli nositi majice sa kapuljačom :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    Citiraj angelina1505 prvotno napisa
    Jesam li ja zabrijala ili :? !
    ocito smo zabrijale istovremeno
    niste zabrijale, vi vec ja.
    istina, nije ok da mu u ducanu obucem neopranu robu i definitivno je zdravije da je u prljavom, nego u iz ducana neopranom, ali ja imam taj bug u glavi. Jednostavno mi se pojavi tilt u mozgu i ako vidim komad rezanca iz juhe, ili razmazan jogurt/puding ili nešto slično moram to skinuti.
    robu koju kupim ili dobije, obavezno operem prije nego ih obuče, ali kad stiltam, nemrem si pomoći. nikad mu ništa od toga nije bilo, pa nisam ni nesretna.nesretna sam npr. jer je jednom držao ručku u tramvaju, a nakon toga stavio ruku u usta prije no što sam ja stigla reagirati, to mi je fakat događaj koji mi je u grdom sjećanju (no, tješim se lutonjićinom pričom sa zarom i ptičjim drekićem).

P.S. Razlika izmedju tempere i pašte na majici mi je ta što me tempera podsjeća na kreativnost, a pašta na nečiji nemar.

p.p.s. Aleta, meni je sportska odjeća lijepa.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweety, pa u ove dane početničkog bezpelenaštva sigurno imate rezervnu presvlaku sa sobom.

ja ni mrtva ne bih obukla odjeću iz dućana otkad su nas u osnovnoj vodili u "nadu dimić". kad sam vidjela da tkaninu nakon farbanja i ostalog (uh, kako to smrdi) bacaju na prljavi tvornički pod i potežu te hrpe amo-tamo... želudac mi se izvrnuo. a što se još dešava dok se to iskroji, sašije, transportira... sigurno ne drže svaki komad u čistoj vrećici.

paziti ću da andrej nema po sebi raznoraznih fleka kad se nađemo s vama , ja ga ne presvlačim ako znam da će se u idućih pet minuta opet usvinjiti. samo obrišem fleku da se ne vidi previše...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tweety, potpuno te razumijem. Ja imam drugi bug. Prije izlaska iz stana pet puta provjeram plin, struju, izlazim van, pa se vraćam....najnovije je da gledam curi li voda iz vodokotlića (nikada nije curila).
    Tko to nema u glavi, ne može shvatiti.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa dobro - što stvarno mislite pod tim lijepo? mislim, meni je stvarno lijepa dječja trenirka i tenisice za vrtić.
    ja sam mislila na lijepo na uštrb udobnog.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji skoro kaj god hoce. Dok nije predebelo ili pretanko, meni OK. Pa nek bude zeleno s rozim ili trenirka s kosuljom, meni svejedno. Oni si sami izaberu i nek im je po volji. Tko sam ja da im velim kaj je lijepo. I kaj je udobno. I jedno i drugo ce sami skuzit, po svojem ukusu (ne mojem).

A zmazano presvlacim samo ako se pak ide negdje ponovo van i ako procijenim da je to bitno. Al ne recimo, ako idemo na sladoled, pa znam da kaj god da imaju na sebi, jel cisto ili prljavo, da ce opet biti prljavo. Onda radije perem jednu prljaviju majicu i hlace (i carape i kosu i lice) nego dvije manje prljave.

Ja opcenito vise u stvari volim vidjet u igri zmazanu ili uflekanu djecu nego onu koja nisu. Ako to uopce primjetim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    tweety, pa u ove dane početničkog bezpelenaštva sigurno imate rezervnu presvlaku sa sobom.

ja ni mrtva ne bih obukla odjeću iz dućana otkad su nas u osnovnoj vodili u "nadu dimić". kad sam vidjela da tkaninu nakon farbanja i ostalog (uh, kako to smrdi) bacaju na prljavi tvornički pod i potežu te hrpe amo-tamo... želudac mi se izvrnuo. a što se još dešava dok se to iskroji, sašije, transportira... sigurno ne drže svaki komad u čistoj vrećici.

paziti ću da andrej nema po sebi raznoraznih fleka kad se nađemo s vama , ja ga ne presvlačim ako znam da će se u idućih pet minuta opet usvinjiti. samo obrišem fleku da se ne vidi previše...
    ma hjvi, on ima jedne hače, dvije majice, bodić i čarape (u tonu s rezervnom kombinacijom ) kao rezervu.
    i ja skoro uvijek imam još jednu majicu u autu, ali nekad mi se jenostavno desi da od svega toga nema ničega.
    uvjerena sam da se nakon što je bačena na pod (iako sumnjam da se više baca na pod) roba i popegla na popriličnoj temperaturi.
    Isto tako sam uvjerena da odem u bilo koju tvornicu, da bi mi se zgadilo to što sam vidjela.
    NO, kao što rekoh, ne kažem da je uredu oblačiti neoprano, priznala sam da imam bug. Roba koja nam stigne do kuće, nema šanse da bude obučana neoprana.
    I na kraju, ne moraš paziti na Andrejčekove fleke kad se budete nalazili s nama, ja znam da ti dijete ne hoda zmazano, i znam da je suludo presvlačiti ga usred......

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bomballurina prvotno napisa
    Hvala, bamballi na razumjevanju! Ova je rečenica duboka i istinita do bola.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bomballurina prvotno napisa
    kaj nema u glavi? vodokotlić? ja se vraćam zaključat zaključana vrata..

fleke? pa ak smo išli na poslovni sastanak - morali smo se presvući. ali ak se išlo ofrlje - nisam patila zbog fleka. svakom se to može dogoditi. dođeš doma, opereš se, središ, presvučeš - i opet ispočetka.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa
    Tko sam ja da im velim kaj je lijepo. I kaj je udobno. I jedno i drugo ce sami skuzit, po svojem ukusu (ne mojem).
    zato smo mi tu da im damo smjernice dok sami ne skuže.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •