Iako nisam "up to date" s vasim postovima, ipak cu dodati, s obzirom na neka pitanja na koja se pozivate, da sam ja pri odabiru bila puno sumnjicavija nego MM koji je odmah tetu prihvatio. Danas ipak priznajem zena je imala savrsen marketing, a usluga koju je nudila KOMA.
Danas se je pojavila na vratima - dosla je na posao (zamislite obraza?). MM ju je htio otpraviti bez previse natezanja i emocionalnih ispada te s placom za ova 3 tjedna. Pare nije htjela uzeti, ali je i dalje poricala svoju odgovornost. Buduci da je zatvorio vrata da se ne uzrujavam dodatno (dojim malecku), nisam sve cula ali se MM vratio poprilicno uzrujan.
Ja sam obavila razgovor s Uspinjacom.
Prilikom odabira ponekad je, moram priznati, tesko vodjenim pitanjima dobiti odgovore koje zelimo. Npr. nas slucaj je bio da kad su poslali tete iz Uspinjace, ni jedna nije imala prethodnog PROFESIONALNOG iskustva cuvanja djece, pa su sva pitanja bila hipotetska - kad bi bilo - sto bi Vi? Zanimljiv je i slucaj tete prije ove: zena ima 7-god. sina, i uglavnom je od njih cetiri bila najprihvatljivija i najiskrenija prilikom razgovora. Kasnije, u tijeku prvog mjeseca saznam da je invalid na lijevu ruku (teska skolioza) i da ne podnosi povracotine i da ih ne moze cistiti. Kako takva osoba moze prihvatiti posao cuvanja male bebe a da ne bude iskrena i prema sebi i prema nama?!
Btw - vesela novost nasa draga teta cuvalica i prijateljica Dajana (26g.) danas je rodila malog Viktora, 3.250 kg. Dobrodosao! Neka mu je sa srecom!