Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: S cim cistiti mramorne stepenice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno S cim cistiti mramorne stepenice?

...stanujemo na gornjem katu kuće i ispred imamo mramorne stepenice,imaju dosta god-cca 30ak-znate li s cim ih je najbolje cistiti???
    p.s. ako postoji nesto u spreju jel'... he he,tako da ide cim brze.Il moram ono-cetka u ruke,na koljena- i ribaj...
    8)

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imaš od Pronta sredstvo za pranje osjetljivih površina (zelene je boje) kao što su mramor, grait i kamen. I to samo staviš u vodu i prebrišeš po potrebi.
    Inače znam da postoje i specijalna sredstva za njegu mramora i granita koja se baš utrljavaju krpom u mramor, ali sad se nikako ne mogu sjetiti kako se zovu. MM inače 2 puta godišnje naš mramorni šank prvo dobro opere vodom, pa onda utlja krpicom malo lanenog ulja. Ali mislim da ti o ne bi bilo dobro za stepenice. Probat ću se sjetiti kako se zovu ta drzga sredstva za spec. njegu mramora.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sjetila sam se ! :D
    Liniju specijalnih sredstava za čišćenje i održavanje mramora radi Knauf. Više o tome pogledaj na stranici www.knauf.hr, pa odi na njegu mramora.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja čistim sa limunskom kiselinom.
    Terasu i stepenice nakvasim vodom, posipam limunske kis. odokativno, tu kis. razmuljam đogerom ili partvišom, ostavim par minuta i poslije operem samo u čistoj vodi. Pločice ko nove :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •