-
S cim cistiti mramorne stepenice?
...stanujemo na gornjem katu kuće i ispred imamo mramorne stepenice,imaju dosta god-cca 30ak-znate li s cim ih je najbolje cistiti???
p.s. ako postoji nesto u spreju jel'... he he,tako da ide cim brze.Il moram ono-cetka u ruke,na koljena- i ribaj...
8)
-
Imaš od Pronta sredstvo za pranje osjetljivih površina (zelene je boje) kao što su mramor, grait i kamen. I to samo staviš u vodu i prebrišeš po potrebi.
Inače znam da postoje i specijalna sredstva za njegu mramora i granita koja se baš utrljavaju krpom u mramor, ali sad se nikako ne mogu sjetiti kako se zovu. MM inače 2 puta godišnje naš mramorni šank prvo dobro opere vodom, pa onda utlja krpicom malo lanenog ulja. Ali mislim da ti o ne bi bilo dobro za stepenice. Probat ću se sjetiti kako se zovu ta drzga sredstva za spec. njegu mramora.
-
Sjetila sam se ! :D
Liniju specijalnih sredstava za čišćenje i održavanje mramora radi Knauf. Više o tome pogledaj na stranici www.knauf.hr, pa odi na njegu mramora.
-
Ja čistim sa limunskom kiselinom.
Terasu i stepenice nakvasim vodom, posipam limunske kis. odokativno, tu kis. razmuljam đogerom ili partvišom, ostavim par minuta i poslije operem samo u čistoj vodi. Pločice ko nove :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma