Citiraj anchi prvotno napisa
Citiraj kloklo prvotno napisa
Dan danas me pere filing da svačiju ljubav i naklonost moram teško zaraditi i dobro se pomučiti za nju, a svačiju uslugu vratiti deseterostruko inače ću ispasti nezahvalna, i na jedvite jade se pokušavam iskoprcati iz takvog obrasca ponašanja...
Isti problem... Moja mama se udala jer je ostala trudna samnom i dosta je sklona preuzimanju uloge 'žrtve', a to je grozno utjecalo na mene... Nisam si mogla pomoći, ali dosta često sam se osjećala krivom za njene probleme. Čak i kao dijete. Još uvijek se pokušavam toga riješiti. :/
He... same here .

Bas sam pricala s frendicom o tome... preporucila mi je rad s Phylis Kristal.... posudila knjigu.. jos nisam ni probala.. ustvari se radi o tome da vjezbas vizualizaciju vlastitog prostora koji ostaje samo tvoj i mamin-mamin bez da se uplicete jedna drugoj i "kradete" energiju. A onda se nakon tog vjezbanja radi neka vjezba odsjecanja te virtualne pupcane vrpce preko koje nas i mame crpe svaki put kad ih sretnemo. To je sad onako na brzinu lose objasnjeno, poantu valjda nisam fulala.

Kad vidim kako me starci ponekad lako izbace iz "kontektsa", shvacam da mi treba neka vrsta "pomoci".