cestitke od![]()
cestitke od![]()
dobar dan svima! evo uspjela sam se ponovo registrirati pa da vam se zahvalim na svim čestitkama i mojoj prijateljici Sorci naravno, što je otvorila topic!
mi smo dobro, Petar je jedan predobar anđeo, samo papa i spava, malo bi se mazio, već se smješka (ili su to grimase!) i zaljubljena sam kao nikada u životu..!
hvala još jednom na čestitkama i molim vas da mi date adresu školice, nemam je više jer mi je čišćen kompjuter.
Hvala!
Čestitam na Petru!!!I napiši nam i tu malo više!!!!
![]()
PS
A kakav je to forum školica? :?
iskrene čestitke i od nas![]()
mamma san prvotno napisa
![]()
krepat ću; već bi se mamasanka utrpala![]()
andrea prvotno napisa
ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! samo bih čituckala...
da, da moš mislitmamma san prvotno napisa
![]()
Mamma san, to je forum Škole za posvojitelje i Kluba za posvojitelje, a mnoge forumašice s Rode su polaznice škole i članice kluba. Nadam se da nisam uzurpirala ovaj forum, htjela sam samo da cure navrate tamo, jer je jedna naša članica isto tako ovih dana dobila sina.mamma san prvotno napisa
čestitke :D
Zdenka, hvala na objašnjenjuZdenka2 prvotno napisa
krpala sam od znatiželje!
![]()
Mamma, predložit ću na forumu školice da te posvojimo![]()
Uf, a ja nakon prvog Zdenkinog posta raskopala naš pdf Škola, tek onda krenula na 2. stranu topica.
Čestitke malom Petru i mami Anani :D
Prihvaćam!!!čokolada prvotno napisa
![]()
Nisam ni slutila kakvu sam zabunu izazvala. Mislila sam da rode znaju za našu školicu i forum.svima
Ne znaju sve, ali ovo je edukativni forum.
:D divno!! Prekrasno!! Čestitam novopečenoj mami i njenoj prijateljici koja je očito oličenje pravog prijateljstva!!
Čestitke novoposvojenim roditeljima i malom anđelu!
:D Predivno!!!! Čestitam mami od. Također čestitam i na divnoj prijateljici... Želim vam svu sreću ovog svijeta!!!
Vjerojatno ne mogu niti približno shvatiti silinu osjećaja Annna1, ali i ovo što ja sada osjećam je snažno. Baš ste me dirnule. Puno, puno prekrasnih trenutaka uz malog Petra!![]()
:D :D