Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: bembo ima proljev

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bembo ima proljev

od jutros bembo ima proljev. nikad nisam vidjela takav proljev, potpuno je čudan, pun sluzi. ja sam to nazvala proljevom iako je to ustvari kaka rijetkog oblika od sluzi. od jutros je imao 3 takve veće sluzave kake. prve dvije su imale zelenu boju, a zadnja standardnu kafenu. između te tri veće kake je 3 puta samo malkice zaprljao pelenu sa sluzi koja skoro pa i nema boju po kaki. ta tri puta su zaista bila količine nekoliko kapi. ne znam imam li pravo kad mislim da je ovo stomačna viroza? on se inače osjeća skroz ok, divlja kao i obično, nema febre, ne spava ništa više nego obično,k pije dosta tekućine i da nije kake ne bih znala da se nešto događa osim što zadnjih dana manje jede ali to sm pripisala vrućini. zvala sam hitnu i oni mi kažu da ga odmah dovedem jer navodno kad je proljev u pitanju treba odmah reagirati. ja ga nisam odvela jer mi se čini da će proći i žao mi je dijete vući do hitne po ovakvoj vrućini... nisam pametna...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod mene znaju djeca imati takav nazovi proljev ako mnogo piju tecnosti tokom dana. I sada je bas tako, jer su ove vrucine pa samo traze piti.

Hoce i od sokova. Jel pije sokove. Edita da, pa joj onda zna imat i po 2-3 stolice dnevno.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma da, taj proljev i nas je mučio /muči??
    Daj rižu,mrkvu i banane. U ljekarnoj preporučili Humanu9 protiv proljeva. Nama malo pomoglo.
    A ako ima puno stolica na dan obavezno odi doktoru .
    sretno

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i bojan ima ovih dana takav proljev, a taman sam ga krenula skidat iz pelena

ja ga nisam nikud vodila, kada mu je mu je opće stanje ok, ne brinem se

proći će, to su valjda ove ljetne viroze

Magy

Početno

Sa proljevom su imali problema i moji klinci.
    Sluzavi proljev mogu imati ako su jeli prije toga banane. Polako mu daj vodu za piti ( prokuhanu mlaku ) i rizinu sljuz. To pomaze govorim iz iskustva moji su decki bili u bolnici zbog proljeva.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, ne zaboravite rehidromix, ako je proljev u pitanju možda samo tekućina neće biti dovoljna ipak i soli i........treba nadoknaditi.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    cure, ne zaboravite rehidromix, ako je proljev u pitanju možda samo tekućina neće biti dovoljna ipak i soli i........treba nadoknaditi.
    nema šanse da to popije :/

tješim se da jako puno doji ovih dana, a vidim da mu je danas puno bolje

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

andrea,i ja mislim da je bolje da mu nedaješ nikakve lijekove.

Preporučila bih čaj od šipurka(najbolji jeonaj u plodu-najdjelotvorniji)sa trunčicom soli ,ali bez šećera.
    Rižinu sluz.
    I još nešto:izrendaš jabuku i pustiš da "posmeđi" i zatim je iscjediš(rukama) i daš bojanu da popije taj sokić.To je iznimno djelotvorna stvarčica.

i nadam se da će uskoro biti bolje

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

puros, kako je bembu?
    kod nas je u điru viroza, malo koje dijete je nema, Marta je bolesna od srijede, imala je 2 dana povraćanje i fibru 39,6, nakon toga 3 dana proljev.

gledaj mu često usta i jezik, ako je bjelkast i slina mu se "lijepi" , fali mu tekućine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    nema šanse da to popije :/
    andrea, to se niti ne "pije". daje se jednu jušnu žlicu svakih deset min kad je stvar zahuktanija ili svakih pol sata kad je tak tak.
    nekako rehidromix ne smatram lijekom više pripomoći

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...ali bojan je na siki pa ne beri brigu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    puros, kako je bembu?
    kod nas je u điru viroza, malo koje dijete je nema, Marta je bolesna od srijede, imala je 2 dana povraćanje i fibru 39,6, nakon toga 3 dana proljev.

gledaj mu često usta i jezik, ako je bjelkast i slina mu se "lijepi" , fali mu tekućine.
    bembu već slijedeći dan sve prošlo, Bogu hvala :D . trajalo je taj jedan dan i to je bilo to.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

velika Bembu

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo zbog toga išli pedici, izvadili krv i sve super, izgleda nešto jednodnevno jer nam je pedica rekla da su svi taj dan koji su došli imali iste simptome

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marko ima grozan proljev i temperaturu od petka

osim u bolnicu jer je na rubu dehidracije,št ojoš mogu napraviti?

što da mu dam da jede

iskreno htjela sam otvoriti novi topic da dobijem više savjeta,no valjda će netko i ovako pročitati i nešt os avjetovati

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ćao !
    ponudi mu: banane,mrkvu,naribane jabuke dok malo odstoje i posmeđe i raskuhanu rižu u vodi u kojoj se kuhala. ja davala i humanu9-dok ju je jeo pomoglo- al opet se vratio

sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •