Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: PLIVANJE - MLADOST

Datum pristupanja
    May 2005

Početno PLIVANJE - MLADOST

Ima li netko iskustva sa treninzima plivanja na Mladosti?

Moj sin (8. god) je proslu skolsku godinu trenirao taekwondo u Rudesu ali mu se vise ne svidja vec mu je zadnjih par mjeseci bila muka od treninga i stalno nas nagovara da bi isao na plivanje. Mladost nam je najbliza pa molim sve koji imaju kakva iskustva da se jave

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ege je isao 2x u njihovu skolu plivanja. na pocetku testiraju kako dijete pliva, zatim ide u skolu plivanja svaki dan, dva tjedna i na kraju je zavrsno testiranje.

i ja bi ove godine upisala eugena na pravo treniranje. cula sam da je uvjet da prepliva bazen u zadanom vremenu da uopce moze poceti trenirati ali ne znam nista vise od toga. u svakom slucaju i mene zanimaju informacije.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Borna je sada prosao skolu plivanja (pliva sam sada po moru ko veliki :D ). Nama su objasnili da primaju na treninge dijete koje je u stanju preplivati 25 metara (bazen), nije bitno vrijeme. Treninzi su, ja mislim, tri puta tjedno. Mi cemo pricekati kada B krene u školu.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bubice, bas ti hvala na info. eugen je sam naucio plivati (bez ikakvih pomagala) sa 2,5 god. u skolu je isao da savlada tehnike. sada pliva ledno i neki kao kraul ako imas puno maste ostalo je slobodni stil ali stvano je odlican u vodi. bazen od 25m mu ne bi trebao predstavljati nikakav problem.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

J. ide na plivanje već dvije godine, ali to se smatra školom plivanja jer nije u natjecateljskom pogonu. Treninzi su 3x tjedno poslije podne - predvečer, traju 1 sat, ima oko 20 djece u grupi. Plivački klub Mladost. Cijena je 250 kuna mjesečno.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sa 8 godina može još krenuti, ali stariju djecu uglavnom ne primaju.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Anchi puno hvala - bas sam takvog nekog trazila da se javi cije dijete ide bas na treninge. Moj sin je 19.6. navrsio 8 godina mislis da bi ga primili na jesen? Da li ste ikad mogli uci na bazen da vidite dijete kako trenira? Kako si zadovoljna sa trenerima i odnosu prema roditeljima? I jos jedno pitanje - citala sam na njihovoj stranici kako izgleda trening ali me zanima da li u sklopu treninga znaci osim pravog ucenja plivanja, skokova itd. postoji koja minuta za igru u bazenu? Ono bar recimo zadnjih 10 minuta ili tako nesto? Pokusavam objasniti djetetu da se tamo uci plivanje da to nije kupanje jer on to tako zamislja ali svejedno zeli na plivanje. I sto je sa izostancima? Jer na njihovoj stranici pise da se mora redovito dolaziti (sto je i normalno slazem se s tim) jer u protivnom ne moze u slijedecu grupu napredovati ali kako su oni jos mali vjerojatno ce biti kakvih bolesti preko godine kao sto mi je bilo i u 1. razredu pa je povremeno izostajao sa treninga na taekwondou. Sorry ako te udavih sa puno pitanja

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Vanjica, nazovi na telefon kluba i pitaj kad su testiranja. Oni će ti reći koje godište primaju (sad ne znam da li je to '98 ili '99), pa ako ti možda kažu da je pola godine prestar ti malo inzistiraj da vas prime barem na testiranje pa polako, vjerojatno upadnete.
    Najveći dio treninga prođe u treniranju, ali se i zabavljaju. Oni su djeca, a tako im se i prilazi, a ovo nije natjecateljski pogon, pa su i treninzi ležerniji.
    Odnosom s trenericom sam jako zadovoljna ( frendica), ali kako sam vidjela jako je ugodna s ostalim roditeljima, uvijek prije i poslije treninga je na raspolaganju roditeljima.
    A kad su bolesni - bolesni su. Mada, Jelena je u ove dvije godine bila minimalno bolesna - ne znam mogu li to pripisati i redovitom plivanju.
    Gledati trening se može samo jednom tjedno (nama je to bila srijeda).
    Godišnje imaju 2-3 unutarklupska natjecanja. Zimi organiziraju skijanje, ljeti ljetovanje.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

malo cu zachatat- egica, bubica- kad su decki isli u tu skolu plivanja?
    upisala bi L. na tak nekaj ( znaci- ne na plivanje nego bas neki tecaj)- lani sam popustila mm-u da joj stavi rukavice i sad nece ni mrdnut bez njih, a ja plivam ko sjekira pa i nisam neki poticaj.
    i tak
    moze i na pp da ne zachatavam dalje temu.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ines - ostavi joj rukavice, ali ih ispuši . nama su se rukavice probušile, ali kikica nije htjela u vodu bez njih. ja sam joj stavila onak proforma (centimetar napuhano ), i ona je plivala bez problema. bio joj je važan samo OSJEĆAJ sigurnosti. nakon toga je sve išlo lakše.

pozdrav od sjekire br. 2

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Borna od godine i pol pliva sa rukavićima, prošlo ljeto je ( sa nepunih pet) proplivao, tj. proronio bez njih (par puta ih zaboravio staviti u plićaku).

Išao je na tečaj u šestom mjesecu, biti će tečajeva i na jesen.

B je uživao na tečaju iako je više od 50% djece plakalo i nekim varijantama i kroz više dana, neki su preplakali cijeli tečai i ja uopće ne kužim roditelje koji su inzistirali na tečaju dok su djeca bila tako tužna

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Anchi hvala puno na informacijama

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje iskustvo je staro 18 godina cca. ali možda pomogne

išla sam na taj test s 8 godina i bila sam taman - ne prestara i bilo je bitno preplivati 25 metara - kako god

treninizi su prava uživancija, a ja sam prestala jer sam postala predobra i trebala dolaziti dva put dnevno a to u 3. osnovne nisam htjela ni mogla

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dižem topik ako netko zna friške info.
    Mi bi na plivanje (5 godina).
    Moja cura može samostalno plivati ~15m bez pomagala i zna zaroniti. Imate kakve informacije, gdje, cijena..? Fala

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mladost (a vjerujem i ostali PK) ima na stranicama Poziv na testiranje za plivačku školu
    Primaju se djevojčice 2002. i mlađe

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moj F (2000 godište) ide u PK Dubrava već treću godinu.
    od ove godine ima treninge svaki dan.
    za upise ako nekog zanima evo link, a mislim da je svugdje tako barem što se tiče godišta.
    http://www.pkdubrava.hr/index.php?mo...sti&action=264

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •