-
Anchi puno hvala - bas sam takvog nekog trazila da se javi cije dijete ide bas na treninge. Moj sin je 19.6. navrsio 8 godina mislis da bi ga primili na jesen? Da li ste ikad mogli uci na bazen da vidite dijete kako trenira? Kako si zadovoljna sa trenerima i odnosu prema roditeljima? I jos jedno pitanje - citala sam na njihovoj stranici kako izgleda trening ali me zanima da li u sklopu treninga znaci osim pravog ucenja plivanja, skokova itd. postoji koja minuta za igru u bazenu? Ono bar recimo zadnjih 10 minuta ili tako nesto? Pokusavam objasniti djetetu da se tamo uci plivanje da to nije kupanje jer on to tako zamislja ali svejedno zeli na plivanje. I sto je sa izostancima? Jer na njihovoj stranici pise da se mora redovito dolaziti (sto je i normalno slazem se s tim) jer u protivnom ne moze u slijedecu grupu napredovati ali kako su oni jos mali vjerojatno ce biti kakvih bolesti preko godine kao sto mi je bilo i u 1. razredu pa je povremeno izostajao sa treninga na taekwondou. Sorry ako te udavih sa puno pitanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma