I ja sam ih imala na peti... I nikako ih se nisam mogla rijesiti.. I ova terapija, i ona.. a one ni da bi....
I onda sam nekako u to vrijeme procitala knjigu od Deepak Chopre "Kvantno lijecenje" gdje je on opisivao kak su se izljecili ljudi u najgorem stadiju raka i kak je nase tijelo u stanju sve izlijeciti samo mu trebamo dupustiti itd itd itd... I ja onda "zamracila", i kontala "pa dobro, ak mi je u stanju tijelo rijesiti i gore stvari a nismo u stanju rijesiti se jednog obicnog malog virusa?!?!"... I od tada sam uz mazanje bradavica nekom tekucinom (bas za to) pocela aktivno sudjelovati u ubijanju tog virusa
To se svodilo na vizualizacije. Svako vece kad legnem u krevet bih zamisljala kako bijele stanice ubijaju bradavice i kako ih je sve manje i manje... I vjerovali ili ne, moje bradavice su otisle i vise nikad se nisu vratile. Ja nisam mogla vjerovati!
BTW, ta knjiga mi je prekrasna. Ja od tada te tehnike koristim protiv svih bolestinica koje su me napadale tipa grlobolja, gljivice itd. I SVE do sada je savrseno brzo bilo razrijeseno bez ikakvih lijekova, bez ikakve terapije.. Samo s mojom aktivnom borbom protiv bolestine. Vrlo interesantno.