Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: let down

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno let down

Imam bebača starog dva i pol mjeseca. Prilikom dojenja već oko dva tjedna ne osjećam let down, psihički sam totalno opuštena i nemam nikakvih briga, bebač je dobio u mjesec dana 960 grama. Prije kad sam osjećala let down on bi gutao kao lud, čak se znao i zagrcnuti s mlijekom, međutim toga sada nema već oko dva tjedna, on lijepo sisa čujem da i guta međutim nema velikog naleta mlijeka. Trebam li se zabrinjavati radi toga? Što da učinim da ponovno osjetim let down, jer bojim se da radi toga ne bi dobio dovoljno na težini. Na vaganju smo bili prije 10 dana.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dob od oko 6-8 tjedana je obicno (najcesce) dob u kojoj dolazi do uspostave ponude i potraznje. tada je uobicajeno da se gubi osjecaj prepunih dojki, da one djeluju mekse, praznije. moguce je i da se osjecaj jakog let-downa smanji.

najvjerojatnije se ne radi o problemu. ukoliko dijete ima dovoljno mokrih (5-6) i kakanih (nakon 6 tjedana barem jednu) dnevno, nema razloga za zabrinutost.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne moras osjecati let-down da bi sve bilo u redu.
    Prati broj popisanih (treba ih biti 5-6 jednokratnih dnevno ili 8-10 platnenih) pelena i ako ti se malac cini zadovoljan, nemoj brinuti.
    Vecina mama nakon nekog vremena prestane osjecati let-down iako on naravno i dalje postoji!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •