Citiraj tweety prvotno napisa
kao i andrejček fran će vjerojatno u ML i već sad sam se raspitivala kod susjeda kakva je škola. dvoje klinaca iz ulaza idu u ML oboje klinaca je zadovoljno a i roditelji.
Kad sam ih pitala jesu li zadovoljni nisu samo odgovorili sa da, većć su i oduševljeno pričali o načinu na koji rade s njima, o tome da imaju dvoranu i još štošta što sam ja zaboravila.
jedno od tih klinaca je završilo prvi a drugo treći razred (hm..mislim da je treći)

E da, čak je tata od djevojčice koja je završila prvi rekao da se neće seliti baš zato jer su jako zadovoljni sa školom.
Drago mi je da čujem takve informacije tweety...

O učitelji(ca)m(a) me najviše i zanima, ostalo mi je sve puno manje bitno. ako netko ima ime/prezime učiteljica koje su "dobre", puno bi mi koristile (možda na pp da se ne povlače po forumu)

ja sam čuo od par ljudi da su čuli da ML nije više dobra škola, no to su toliko neprovjerene informacije da ne mogu na njihovom temelju odlučivati o obrazovanju D.-a. S druge strane, jedna osoba mi je u usputnom razgovoru rekla da je super škola jer imaju super dvoranu i finu hranu , a to mi je opet manje bitno od entuzijazma, fleksibilnosti i profesionalizma učitelja o kojima niš ne znam...