Drage mame. Zanima me kako vadite mrlje od voća (jabuka, marelica konkretno) sa odjeće svojih mališana. Ja sam probala razne načine uključujući i razvikani Vanish, ali ništa nije pomoglo.
Drage mame. Zanima me kako vadite mrlje od voća (jabuka, marelica konkretno) sa odjeće svojih mališana. Ja sam probala razne načine uključujući i razvikani Vanish, ali ništa nije pomoglo.
...i mene to JAAAAKO zanima..-ja nasla nekakav OXY sprej ( svjetlozelena boja boce) i time posprejam pa malo ostavim i onda na 60.i , za sada, ide.
Meni obično sve mrlje, pa čak i od pinkala, odlaze s Viava sprayem.
Odjeću umrljanu mrljama od voća koje su svježe, tek nastale, valja odmah namočiti u mlijeku (recept naših starih - ne znam dal funkcionira).
Meni Bio shout funkcionira odlično, ako ne u prvom pranju, onda u drugom, ali pretežno se skine odmah.
ja svu robu perem u mašini sa talijanskim Dashom i onda robu na sunce!![]()
di kupujete dash?
ja sam u zgb...
uh, tema za mene
meni dosada nije tribalo nista specijalno, samo odmah cim se zaprlja dobro dobro isperem vodom i potopim u deterdzent da se namace, poslije dobro istrljam, stavim na sunce i...gotovo!
Imaš ga u CityCentru Mueller na Jelačić placu (Varteksova zgrada) u podrumu, na odjelu kućnih potrepština. Malo je skuplji od običnih deterdženata, al je original njemački, a ne onaj rađen u zemljama istočne Europe za naše tržište - što će reći da je kvalitetniji. Isto vrijedi i za Ariel koji se tamo može kupiti.Zorka prvotno napisa
Ja sam zadovoljna sprejom Viava, ali koliko sam primjetila samo friške fleke. Ako slučajno operem fleku normalno u mašini, pa onda tek sa sprejem niš ne silazi.![]()