Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Prekid dojenja, nuspojave

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Prekid dojenja, nuspojave

Prestala sam dojiti prije nekih 10-tak dana. Beba ima 9 mjeseci i jednostavno je počela odbijati sisanje, te mi se samim tim i količina mlijeka smanjila, a ono što je ostalo malo pomalo sam izdajala tako da mi se zapravo za samo nekiliko dana laktacija zaustavila.Nikakve lijekove za prestanak dojenja nisam uzimala. I tu počinju moji problemi. Prvo su mi se pojavile neke lagane mučnine popraćene također laganijim vrtoglavicama pa sam posumnjala da mi možda nešto nije u redu sa krvnom slikom. Napravila sam laboratorijske pretrage, sve je u granicama normale, željezo također. Tlak je isto u redu. Prije dva dana dobila sam menstruaciju (ovo mi je već 4 nakon poroda ali prva nakon prestanka dojenja) nakon čega su mučnine i vrtoglavice prestale. No danas sam dobila neku alergijsku reakciju (crveni potkožni osip) po rukama i nogama. Stvarno više ne znam da li je moguće da mi je došlo do takve hormonalne promjene u tijelu kao posljedice prestanka dojenja. Da li je možda netko imao nešto slično.

Hvala na odgovorima. Nity

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nisam imala nikakve reakcije sa prestankom dojenja, pa ti baš ne mogu puno pomoći, ali sve ovo što si nabrojala mi ne zvuči kao da bi moglo biti od toga? Možda je nešto drugo u pitanju (vručina+menstruacija+...)
    A da odeš kod doktora? :/

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je glavna nuspojava bila debljanje - jela sam i dalje kao dojilja
    Možda ti je ovo samo gadniji slučaj pms-a.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •