Drage moje......bila ja i na Goljaku...također sve pohvale ekipi...
Primarijus Grubić je divna žena koja je moju malenu tako divno pregledala...i rekla....MAMA s malom je sve u redu...njen tonus je u redu....ALI...(naravno ali) mala nije imala priliku naučiti se posjedati i puzati jer je sve imala na nosu...sve ste joj pružili i njoj je to u glavi....za mene je ona potpuno uredu ...krenite vježbati i bit će ok...odmah mi je izorganizirala pokazne vježbe...gdje je moje djetešce urlalo ali i vježbalo....tete tamo je odlična.....ja pokušala vježbati s njom doma...KATASTROFA :/ , mala se neda pa neda...kupila sam hrpu puzzli....preorganizirala cijelu njenu sobu....sve da bi joj bilo ugodnije i prihvatljivije....i NEĆE....tako sam bila jadna...pa šta ću....kako ću....neda mi se....čim vidi da ju imam namjeru staviti na pod....suza suzu stiže....
Znam da moram oguglati na to....ali to je histeričan plač...i žalostan...u stilu pa mama nemoj me mučiti....plače ona plačem ja što zbog toga što mi ju je žao što zbog muke što mi se neda vježbati....ona meni pruža takav otpor koji ja do sad nisam osjetila
Šta da radim...probala sam kroz igru...probala sam kad je naspavana i dobre volje ali neide pa nide.... :/