fenomenalan tekst koji bi trebala pročitati svaka (buduća) mama.
a ovo je tek prvi dio![]()
dakle, posišite ovo!
fenomenalan tekst koji bi trebala pročitati svaka (buduća) mama.
a ovo je tek prvi dio![]()
dakle, posišite ovo!
a ja baš pišem istu stvar i razmišljam o dijeljenju članku u mom parku ! :D
stvarno moram reći da je člank suuupeeer!!!!![]()
Oduševljena sam člankom.
Osvrnula bih se na preporuku WHO-a o kvaliteti mlijeka i trendu u našim bolnicama. Kod nas je formula na prvom mjestu, izdojeno mlijeko se smatra gnjavažom, a o nekoj banci mlijeka nema ni pomena.
Premda mi u malom mozgu zvoni da se spominjalo takvo nešto u Rijeci
E kako mi je tek sad tuzno sto mene moja mama nije dojila..![]()
A clanak je bas poucan,i bas sam ponosna sto spadam u mlade dojilje,sad sam si tak 8)
Ah, ja se samo nadam da i ovo istraživanje, kao i puno njih, pretjerano. Jer je moja H bila na adaptiranom od 6tj pa do 1g....![]()
Pa mi nije baš bilo svejedno čitati...Posebno kada znam da ni ev. slijedeću bebu vjerojatno ne budem dojila.
Članak je super, jedino mi nije sjeo naziv dojenačka formula.
Članak je super, već sam ga sa zadovoljstvom podijelila
bakama koje su bile "fenomenalna" podrška dojenju. Možda
zapamte za idući put, ako ne snimila sam ga![]()
evo i nastavka![]()
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...68f8ebbc18d584
potpisujem. primjera radi, sestre su mi govorile da imam dovoljno mlijeka kojeg dnevno izdojim za cijelu intenzivnu ali me tjerale da ga proljevam u lavabo, odnosno nisu ga prihvacale za tu istu intenzivnu. tuzno.sabaleta prvotno napisa
i to potpisujem i ljuti me kad samo pomislim na pakao koji je prosla da bi me mozda ipak mogla dojiti i doktore koji su debelo zakazali.retha prvotno napisa
Potpisujem i dodajem: A kakvo li su zlo tek napravili kad su mamama s mastitisom zabranjivali dojiti!? Dogodilo se i mojoj!retha (napisa):
E kako mi je tek sad tuzno sto mene moja mama nije dojila..
i to potpisujem i ljuti me kad samo pomislim na pakao koji je prosla da bi me mozda ipak mogla dojiti i doktore koji su debelo zakazali.
Upravo pročitala i nastavak članka.
Stvarno tužno!![]()
http://www.net.hr/alternativa/page/2...7/0009006.html
aaaaaaaa!!! :smajli u ekstazi:![]()
Čitam, čitam i (ne kužim) sve poznato. Čudim se, uz put, jer vrlo često na Iskonu vidim "drugačiji" pristupa roditeljstvu i na koncu vidim zašto mi je sve poznato.![]()
I mene osamutila!ms. ivy prvotno napisa
a sto se iskona tice, samo cu citirati litalu:mi je veliko ko kuća
![]()
:D
Cure tekst je toliko dobar i jak da me ta slika bebe s flasicom na Iskonu uopce nije zasmetala! Da mi niste skrenule paznju ne bih je ni primjetila...
Doso je i treci dio na Rodinu sluzbenu stranicu(na zalost ne znam kak da tu ubacim link,al sigurna sam da ce ga vec netko ubacit).
Bijesna sam,kipim!Pa ma mislim,ovi u UK su nevjerojatni,evo imam doma casopis Prima Baby..i pun,ma krcat je krsenjem pravilnika,i bocice i mlijeko se reklamira..svasta..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Ma sta su oni i di su to zabranili,ko to nadzire,ko to prati?!
u trećem dijelu ovog fenomenalnog texta stoji da majčino mlijeko:
"Sadrži proteine koji potiču bolji san"
da puknem od smijeha![]()
di si bila prije 2,5 g? da sam to tada znala naspavala bi se do sadams.ivy prvotno napisa
![]()
Vedrana, negdje sam to pročitala, ali nemam pojma gdje. Možemo li malo više pisati o tome?
Samo malo off topic, nemojte mi zamjeriti.potpisujem. primjera radi, sestre su mi govorile da imam dovoljno mlijeka kojeg dnevno izdojim za cijelu intenzivnu ali me tjerale da ga proljevam u lavabo, odnosno nisu ga prihvacale za tu istu intenzivnu. tuzno.
Leonisa i ja sam imala puno mlijeka kad su mi djeca bila na intenzivnoj, hranila sam ih bez problema oboje, a razlog zbog kojeg si morala baciti mlijeko je taj sto djeca na intenzivnoj nesmiju piti nicije mlijeko osim majcinog jer je mlijeko njihove mame najbolje za njih u tim trenucima. Mi smo znali ponijeti bocicu od sestara pa visak napuniti i odnijeti bebama koje smiju piti tuđe mlijeko.![]()
sabaleta, pogledaj na http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=141&Show=299.
Vedrana, hvala, na taj sam članak mislila. Ja sam guglala i dobivala samo o državnim poticajima![]()