Zaista brza i prefina tjestenina :D

Treba vam:

bijelo meso - piletina (oko 300-400 gr)
5 dl vrhnja za kuhanje
2 staklenke sparoga (u Konzumu kupljeno), mogu i obicne naravno (al se vjerojatno trebaju kuhati prije)
njoke
crvena paprika slatka mljevena
crveni luk
sol

Nasjeckajte meso na sitne kockice i posolite. Nasjeckate sitno crveni luk i isprzite na malo ulja. Dodajte meso, i sve zajedno dinstajte / poprzite. Kad je gotovo, maknite s vatre i dodajte crvene paprike mljevene (otprilike, samo da nije sve bijelo, mozete jos dodati poslije, kolicina paprike zaista ne igra kljucnu ulogu u ovome svemu ). Maknite s vatre da paprika ne izgori.
Nalijte 5 dl vrhnja za kuhanje i stavite na vatru. Sparoge nasjeckajte na male komadice i ubacite u jelo. Sad mozete kuhati koliko hocete, a ne morate. Ukoliko vam je prerijetko, mozete malo ugustiti (ja ugustim malo s brasnom).
Probajte jel dovoljno slano, posolite jos ako treba i to je to.

Skuhajte njoke i ubacite u jelo. Vjerujem da bi bilo dobro i ako bi bila neka druga tjestenina u igri.

Mi totalno obozavamo ovu tjesteninu, i fenomenalno mi je sto je zaista brzo gotovo (koliko treba luku i mesu da budu gotovi i to je u prinicipu to). I sto to mogu napraviti dan prije, pa sutra samo njoke za par minuta i super fini rucak gotov.

Nadam se da ce vam se svidjeti koliko i nama