Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: gdje potraziti strucnu pomoc

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno gdje potraziti strucnu pomoc

nadam se da postavljam pitanje na dobrom mjestu....

frendica koja zivi u zagrebu ima sa sad vec bivsim deckom dvoje male djece (otprilike 3 godine i 1 godina)

stvar je pocela pucati jos prije jer je on na neki nacin i dalje zelio ziviti kao kad nije bilo djece, smetalo mu je sto po noci placu pa je demonstrativno odlazio kod svojih da se naspava jer on nemre bit umoran jer mora na posao i slicno.

on je u nebrojeno navrata bio nasilan prema djeci, stariju curicu lupa za nista, frendicu do sad nije lupio ali non stop provocira svadje, kad ga moli da se ne raspravljaju pred djecom on odgovara da ga boli k* i koliko vidim ona polako puca

da ne zaboravim, zivili su u stanu koj je u obiteljskoj kuci kod njenih tako da ga je izbacila iz kuce pa je on kod svojih ali dolazi vidit klince i tad je vrijedja kak je neuredno, kak je prljavo i zapravo non stop pronalazi razloge za sukob

on za sad daje lovu za klince, ali nesto simbolicno

di bi ona eventualno mogla dobit pomoc, kakva joj je pomoc uopce potrebna jer koliko vidim puca po savovima. kronicno je neispavana jer su joj klinci prilicno bolezljivi, sve oko djece mora radit sama. starija klinka vec zna molit mamu da tata ne dolazi jer ju je u par navrata namlatio. on uopce nema osjecaj za klince, sve ga iritira i onda krece u mlacenje i ja imam osjecaj da se na klincima sveti sto je izgubio vezu sa mojom frendicom.

malo sam konfuzna, ovo pisem uz prvu kavu ali dopisat cu detalje kad se sjetim sto bi jos moglo bit vazno

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kako tuzno. A sto rade njezini starci,zar oni nemogu pomoci,u cuvanju ili novcano..nesto?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ona mora riješiti svoje pravo nad skrbništvom nad djecom te odrediti dane u kojima dijeca viđaju i drugog roditelja. Sve to riješava na nadležnom Centru za socijalnu skrb. Također, ukoliko je jedan roditelj nasilan, mislim da drugi ima pravo tražiti viđenja pod nadzorom npr. neke treće osobe.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stray . to je ona...? ja sam mislila da je to već gotova priča .

mamma san ti je dobro rekla. samo, prije toga ona mora rasčistiti sama sa sobom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cere, trebamo institucije di postoji terapija di joj se bas moze dati pomoc i podrska

nije ona plaha pa da suti i trpi ali vidim da se raspada

takodjer mislim da joj treba profesionalna pomoc da se odgovarajuce postavi u odredjenim situacijama

njeni pomazu oko djece, to funkcionira ali cesto to nije dovoljno

sorci, nemam vise pojma o kojim sam sve curama pisala, ispalo je da je vecina cura sa kojima se znam zavrsila s kretenima koji su povampirili kad su poceli ziviti skupa i kad su stigli klinci, ko da su im ti klinci i funkcija otac dali dozvolu da pocne sa patrijarhatom i provodjenjem diktature

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •