-
Drage djevojke,
puno fala na komentarima... nisam se jos skroz scoolirala al ajde valjda cu vremenom, kako trudnoca bude napredovala, imati manje strahova...
Problem je sto nam je duuugo trebalo da ostanem trudna, vec su me dr. slali na IVF kao jedino rjesenje i onda se dogodilo da ostanem "prirodno" trudna... i tek sto je test pokazao plus, par dana nakon toga sam prokrvarila - dobila dabroston i strogo mirovala.... taman kad sam se malo smirila (zadnja tri tjedna nije bilo krvarenja) procitam na internetu o stetnosti boja za kosu i naravno, odmah u glavi slozim najcrnji scenarij da ce zbog moje gluposti bebica imat zdravstvenih problema...
Inace, dosta me muci to sto, umjesto da budem smirena i sretna zbog trudnoce, ja imam mali milion strahova, a pogotovo me muci to sto zbog godina, vec treci ginekolog mi preporuca aminocentezu 
No to cu jos vidjet, prikupljam info na internetu pa cu onda odluciti.... vec sad mislim, bez obzira sto odlucim, to ce mi biti najteza odluka u zivotu...
Al dosta je crnih misli, pokusavam biti pozitivna i optimista - i jedva cekam treci mjesec da upoznam svoju bebicu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma