Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Kinder-Milchschnitte prije 1 god.?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Kinder-Milchschnitte prije 1 god.?

Da li davati Kindre-Milchschnitte djetetu od 10 mj kao međuobrok?

Luciji ne dajem jos slatkiše, ali gdje god se okrenem svi mi nekako poturaju te Milchschnitte. Kao imaju kalcij pa su "zdrave za djecu".

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma daj molim te, nemoj joj to davati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sta je to?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih kao međuobrok uvijek dala prvenstvo voću.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo se zapitaj sto je to uistinu, pa onda odluci.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za takve slatkiše uvijek imaš vremena! Tvoje dijete je premalo i daj mu radije prirodnu hranu.
    Navuči ćeš dijete na to sranje od hrane i onda... :/

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Da, naravno, a možeš dati i monte i pudinge i čokoladno mlijeko ! Cure su sve rekla, bolje je za međuobrok ponuditi voće nego te kerefeke, za to uvijek ima vremena...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

zaboravila si kinderladu puuuuuunu kalcija

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja sam sam u trudnoći jela puno nutelle, rekli su na reklami da je to zdravo, a trudnice moraju jesti zdravo. isto ima kalcija. juhuu!

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pa dobro,nemojte sad baš tako!
    Ja sam prestala jer mi se više ne da objašnjavati kad Tomo u trgovini dobije smoki ili bananko da on to još ne jede.Napravim šta ja mislim da je najbolje za moje dijete i ne popujem nikome.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Barbara1 prvotno napisa
    Pa dobro,nemojte sad baš tako!
    .
    Ma šalimo se, barem ja. Naravno da svaka mama zna što je najbolje za njezino dijete i ponaša se u skladu s time, ja svojoj neću davati takve stvari ali sam svjesna da ju neću vječno moći štititi od namirnica koje smatram štetnima, u jaslicama će sigurno jesti i gore stvari od mikšnite ili montea.

Ja sam prestala jer mi se više ne da objašnjavati kad Tomo u trgovini dobije smoki ili bananko da on to još ne jede.
    Ilo još nikada nije dobila ništa takvoga! Nitko ni ne nudi, biti će da ja izgledam k'o militanta ekstremistica pa se ne usude

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ma malo se zekamo na račun reklama
    Maureno je do sad dobio snickers :shock: mbanankommini čokoadice uz kavu,i jaffa kekse ALI sam ja to uredno odbila sa rečenicom da mu nešto takvo uopće nije potrebno i da ima vremena da isproba sve moguće slatkiše.Istina je da su me gledali kao da sam najmanje sa Marsa opala ali kaj me briga.Čudno da se nitko ne sjeti pokloniti klincima komad neke voćke

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma meni je forum ponekad kao i sms na mobu,ne vidiš osobu s kojom kontaktiraš,ne čuješ boju glasa niti način na koji osoba nešto govori,pa time možda netko i krivo nešto shvati ili doživi na različit način.
    Ma nema frke!
    Ja sam u početku objašnjavala,ali sad sve rjeđe jer me gledaju kao da sam pala s Marsa i da maltretiram dijete

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma i meni je toga već na vrh glave. Objašnjavati zašto Lucija ne smije jesti npr. bjelanjak ili med sa pol god. Ajd ti to dokaži mojoj svekrvi....Ali med je ZDRAV...
    Što se Milchschnitte tiče, neke moje frendice već šopaju klince s tim: Marko pojede 2 na dan :shock: (mama sva sretna, a mali ima 10 mj.)-super.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa
    ja sam sam u trudnoći jela puno nutelle, rekli su na reklami da je to zdravo, a trudnice moraju jesti zdravo. isto ima kalcija. juhuu!
    :D i ja... i ja..
    više mlijeka, lješnjaka... tralalaaa

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mene pomalo bljedo gledaju kad moj Tomo i ja ujutro izađemo u šetnju pa sjednemo na neku terasu da srknem kavu,a Tomo gricka one rižine krekere.
    Pomalo mi je drago što živimo u malom mjestu pa već dio ljudi zna da Tomo još ne jede slatkiše,ali još uvijek bude izjava pa što mu ne daš.neće mu ništa biti

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: Kinder-Milchschnitte prije 1 god.?

Citiraj Miau prvotno napisa
    Luciji ne dajem jos slatkiše, ali gdje god se okrenem svi mi nekako poturaju te Milchschnitte. Kao imaju kalcij pa su "zdrave za djecu".
    Miau, a ti si još i stomatolog, pa što bi struka rekla na to

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma nema ti struka puno veze s tim . Sve ja to znam i primjenjujem na svom djetetu, ali "pritisci" od kojekakvih pametnih baba su suviše jaki.
    Ne mogu biti s Lu 24 sata dnevno (nažalost). I stalno i stalno govorim što ne želim da ona još jede, ali to je pucanj u prazno. Već sam sama sebi postala dosadna. A najjači je odgovor:"Ja sam tako davala svojoj dijeci..." :shock:

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U toj šniti ima meda. Mislim da je 10 mjeseci malo premalo za takav obrok.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mene pomalo bljedo gledaju kad moj Tomo i ja ujutro izađemo u šetnju pa sjednemo na neku terasu da srknem kavu,a Tomo gricka one rižine krekere.
    i moja Lea voli te krekere koje mnogi ljudi posprdno zovu stiropor. Ali mene baš briga.
    Često kad traži nešto za grickati, ja joj to ponudim i presretna sam što je to zadovolji. Pa makar bio i stiropor

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako ima meda bolje izbjegavati radi dojenačkog botulizma sve do 1. godine, ja i dalje pazim na to!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo upravo u borbi sa smokijem (naravno onaj sa kikirikijem), zasoljenom hranom i golom guzom na pjescanoj plazi

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pomalo mi je drago što živimo u malom mjestu pa već dio ljudi zna da Tomo još ne jede slatkiše,ali još uvijek bude izjava pa što mu ne daš.neće mu ništa biti
    Ja svojoj u rano-jutarnjoj šetnji sad tutnem okrajak od kruha (upravo kupljenog u pekari) pa ga ona moči, moči, mrvi,mrvi, maše prolaznicima njime (a ja se sve nadam da neka mrvica uleti i u trbuščić), a bake i djedovi koji urane zbog dnevnih žega da što prije obave svoje posliće gledaju nas s blagošću i dragošću (valjda im je to puno ljepše vidjeti, nego dijete prekriveno vrećicom smokija ili štapića i podsjeti ih na neka njima ljepša vremena)

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Znala sam da ce se javit Arijana,odmah joj je nutella zamirisala!
    Kakve "milk" snite,mlijeko bi trebalo b(p)iti u tekucem obliku!

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iz sike

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    iz sike
    :D