11 godina, preko 100 000 km, pol od toga gradske vožnje, kroz ruke mi je prošlo sve od peglice do kombija, nezgode - jednom zgreban branik na parkingu. max brzina 210 km/h na autocesti, prosječna 160 km/h ( naravno - kad sam sama pa me ništa ne ometa )
prošla sam svašta. jednom sam 500m od kuće doživjela da frajer ide pravo na mene jer je preticao u zavoju. sve mi je ostalo u sjećanju kao u usporenom filmu, samo sam čekala kada ću čuti udarac i lomljenje i kako će se sve početi gužvati oko mene. kada sam došla doma od šoka nisam mogla izaći iz auta 15 min jer su mi se noge 'odsjekle'.
ali već idući dan sam bila opet za volanom.
cure - nemojte se bojati. samo pazite da uvijek prilagodite brzinu svojim sposobnostima i uvjetima na cesti, uvijek koristite žmigavce jer je najbitnija stvar da ostali znaju gdje želite ići i zašto ste se zaustavili na cesti, ako vozite sporo - probajte držati konstantnu brzinu da vas drugi lakše mogu zaobići, na slobodnoj cesti ako stvorite kolonu usporite kad dođete do ravnog dijela ili se čak maknite u stranu - uštedit ćete mnogima živce.
parking - vježba i to svakodnevna - napredak vidljiv
vožnja u rikverc - hm, ja sam naučila kad sam na Krku sa MM ( tada MD) tražila mjestašca po prirodi za malo druženja

. Kad naučiš svladati i po 500m uske krivudave stazice po noći vožnjom u rikvercu sve je drugo lagano