-
Ma ja zato baš naglašavam koliko je važno takve stvari napraviti u svoje pravo vrijeme.
Jer meni sad ide sve super. I vožnja u rikverc i nisam prespora (dapače) i uživam po brzim cestama, parkiram savršeno u rikverc i bočno (naprijed mi lošije ide, ali izvježbat ću to).
Ovih dana se slikam i idem po vozačku i za vikend vozim po autoputu do vikendice! :D
Možda je stvar u izvrsnom instruktoru, ali on je meni tako savršeno izdefinirao što kako moram napraviti, da nema greške. I sad nakon toliko sati mi je to prirodno i super.
_______
Od nezgodnih stvari na cesti, oko 3,4 puta sam imala nezgodne susretne s kamionima. Posljednji je bio ozbiljno opasan. Čovjek se jednostavno krenuo prestrojavati (bez žmigavca) u moju traku NA MENE!! Pobjegla sam u biciklističku traku. A instruktor mi sjeo na trubu i zajedno smo vikali "idiote....
" Sad tek vidim da ni ne stigneš trubiti kad se stvarno nešto događa, stigneš samo reagirati. To je jedini put da sam skretala lijevo bez da pogledam mrtvi kut. Srećom nije bilo bicikliste. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma