Pokazuje rezultate 1 do 50 od 504

Tema: Strah od vožnje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Iz kojih razloga prestanete voziti vi koje ste recimo nekad redovno vozile? Shvaćam da netko nije ni počeo nakon što je položio pa se i to naučeno izgubi, ali ne kužim ako recimo voziš godinu-dve i onda odjednom prestaneš. Kako obaviš to što treba obaviti? Nije vam uvijek muž doma pa da može on voziti.

Vjeverica77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja imam položen vozački ispit od 2001. i, kao i mnoge od vas, nisam vozila u početku par godina i onda poslije strah koji je i danas pomalo prisutan. Pošto mi je tata profesionalni vozač, kad svoje negdje vozim i on je sa mnom u autu, ja se tako unervozim od straha da ne napravim neku grešku i, naravno, napravim ih milion, mada me on uvijek hvali kako sam dobar i "oštar" vozač, šta god to značilo.
    A za parking i mene uvijek hvata panika: kako ću, gdje ću, kako ću izaći, a, kao što Kate kaže, kružim po parkingu i sve bude nekako lakše nego što sam ja zamišljala
    Bitno je da znamo da mi upravljamo autom, a ne on nama (to je meni MM stalno ponavljao kad sam se "vraćala" vožnji) )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •