-
krumpiric
U njemačkoj postoji cesta bez ograničenja. Neki dan je bio čak i dokumentarac o njoj - nema ograničenja jer je napravljena gotovo savršeno.
Draga moja - biti dobar vozač ne znači samo držati se ograničenja.
U HR vozim u prosjeku 150 po autocesti kao i većina normalnih vozača. Ali - samo kad su uvjeti dobri. Ako su loši uvjeti ( magla, jak vjetar, snijjeg, led ) vozila sam i 50 po autocesti. Svi u mojoj obitelji su takvi. I zamisli - nitko nikad nije imao ni najmanju saobraćajku a kad se zbroji radi se o milionima kilometara.
Pročitaj malo detaljnije crnu kroniku i vidjet ćeš da nesreće izazivaju oni koji voze istom brzinom i po suhom i po mokrom i po magli, oni koji ne poznaju svoj automobil i ne brinu se o njemu, oni koji voze pod utjecajem alkohola, koji pričaju na mobitel ili pišu poruke, koji ne znaju ili nisu sposobni vidjeti i prepoznati znakove - pa gaze pješake i oduzimaju prednost ili voze u kontra smjeru, pretiču u zavojima, sjeku zavoje, oni koji ne koriste žmigavce, koji pogriješe a onda se smrznu u kritičnom trenutku....
Ja nikada nikoga nisam ugrozila svojom vožnjom ali mene jesu.
I to ne zato što su vozili iznad ograničenja napisanog na tabli pokraj ceste nego iznad svojih vlastitih ograničenja. A za neke vozače ( pogotovo alkiće ) je ograničenje to 0 km/h
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma