Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: privatni ginekolog u dubrovniku - cikatić

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno privatni ginekolog u dubrovniku - cikatić

ima li tko iskustva s ovim ginekologom (mislim da se zove zoran cikatić)? Cure iz Dubrovnika, imate li nekog ginekologa u Dubrovniku za preporučiti?
    Hvala puno!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cikatić ima super ordinaciju, odličan uzv, imaš svojih pola sata za pregled, informacije, jako je pristupačan i optimističan..
    Ali.. ovo "ali" ti šaljem na pp.

Inače, ja bih ti preporučila dr. Vukasovića (Dom zdravlja) odličan dijagnostičar, možeš o svemu razgovarati, čak i ima jako dobar uzv (nedavno kupljen novi).
    Na Medarevu mi je najbolji dr Bačić.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala ti Arijana... čekam onda tvoj pp.
    Ne znam koliko je moguće naručiti se u domu zdravlja preko ljeta itd... naime dolazim dole na praznike tri tjedna (inače sam iz Dubrovnika) i htjela bih napraviti pregled, a ne stižem preko Zagreba kod mog uobičajenog ginekologa. Pa me zanimalo jel ovaj dobar.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A pa onda ti ne moram slati malo poduži pp , jer bi se više odnosi na praćenje trudnoće kod njega.

Za redovni pregled je Cikatić o.k., čak i papa test bude gotov za 2 dana, za razliku od Doma zdravlja - 15 ili više dana.
    I kod njega se čeka na pregled pa se naruči na vrijeme.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala ti Arijana!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako se odlučiš za dr. Bačića, on ordinira četvrtkom u bolnici, treba se naručiti. Pregled se plaća (ako nemaš uputnicu). Isto je i s dr. Ivanišinom kojega puno hvale (i moje je iskustvo pozitivno), samo ne znam koje dane je u ambulanti. Kažu da ni dr. tešanović nije loš. Za Vkasovića baš nisam čula puno pohvala.

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Jučer me pregledao šesti po redu doktor tijekom moje trudnoće, pa mislim da imam dobar uzorak za odabir.

(broj od šest liječnika je nastao zbog početnih pregleda liječnika koji su mi radili AIH, zatim drugog mišljenja u 22 tjednu, te malih komplikacija koje su uslijedile zadnjih tjedana - da se ne pomisli kako sam razmazena trudnica koja ne vjeruje lijecnicima pa ih cesto mijenja)

Ako je pitanje jednostavnosti - dr Cikatic, (privatna ordinacija) dodjes, platis, odes. Profesionalno ljubazan - osobno imam feeling da me malo gleda "s visoka" i na svako moje podpitanje ima odgovor - ne morate se zbog toga brinuti.
    dr Vukasovic (dom zdravlja) - prezaposlen, nije od velike price, oprezan, sestra - uzas
    dr Bacic (bolnica) - profesionalan, nema puno bla bla
    dr Krmek (bolnica) - temeljit, objasni sve sto treba
    dr Tesanovic (bolnica) - nasmijesen i komunikativan (u strucnost se ne petljam) ali ima najsrdacniji pristup i najotvoreniji je dijalogu - ordinira ponedjeljkom

Napominjem da su ovo moji osobni dojmovi i da raspolozenje lijecnika, njegova komunikativnost, otvorenost i ostalo mogu varirati ovisno o umoru, prezaposlenosti, vrucini ili sto ja znam cemu, te da u principu ni o jednom nemam negativno misljenje.

venera

Početno

dr Vukasović je za mene najbolji ginekolog u Dubrovniku. Dobar je dijagnostičar , stručan, pedantan, temeljit i suosjećajan. Svakome ga preporučam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Cikatić ima super ordinaciju, odličan uzv, imaš svojih pola sata za pregled, informacije, jako je pristupačan i optimističan..
    Ali.. ovo "ali" ti šaljem na pp.

Inače, ja bih ti preporučila dr. Vukasovića (Dom zdravlja) odličan dijagnostičar, možeš o svemu razgovarati, čak i ima jako dobar uzv (nedavno kupljen novi).
    Na Medarevu mi je najbolji dr Bačić.
    isto ti i ja govorim. dr.vukasović je moj dr , divan, predivan...toliko mi je pomogao

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mene isto zanima kakva iskustva imate s dr.Cikatićem. U pitanju je trudnoća pa bi voljela znati...pogotovo ovo spomenuto "ali" ako je moguće

P&A

Početno

Citiraj anitalu prvotno napisa
    Mene isto zanima kakva iskustva imate s dr.Cikatićem. U pitanju je trudnoća pa bi voljela znati...pogotovo ovo spomenuto "ali" ako je moguće
    Problem je u tome ako ti dr. Cikatić vodi trudnoću što te kad dođeš u bolnicu tj. rađaonu nitko previše ne benda. U biti nitko se ne zauzme za tebe kao za svog pacijenta.
    Moja prijateljica je cijelu trudnoču išla kod njega. U noči kad su je uhvatili trudovi nazvala ga je telefon, on je nazvao dr. Krmeka. Krmek je iako nije bio tu noć dežuran došao u bolnicu i porodio je.
    Mislim da je najbolje s njim otvoreno razgovarat i pitat ga postoji li mogučnost da te preporuči nekom od doktora na Medarevu.
    Moje obje trudnoće vodio je dr. Bačić i nemam ni jednu lošu riječ za njega, kako kao doktora tako i kao čovjeka.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bačić je bez dileme najbolji dr. na Medarevu zato i jest šef ginekologije.
    A što se tiče diskriminacije Cikatićevih pacijentica - nijedna moja prijateljica koja je vodila trudnoću kod njega nije imala nikakvih problema na Medarevu.
    Cikatićev problem je što sve vidi ružičasto pa i onda kad se radi o problemima koji zahtjevaju malo ozbiljniji pristup i liječenje tipa preeklampsije. Ja sam čula za 2 žene koje su mu umrle skupa s bebama zbog stava "nije to ništa, biti će sve u redu".

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vezano za Cikatića, zanima me kakav je dijagnostičar? Meni je na pregledu izrekao dosta tešku prognozu pa zatim rekao da budem optimistična :shock: izašla sam potpuno zblesana...

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam od prvog pregleda u životu kod dr.Miriam Lonze...
    Nije baš neka detaljna, a i ostali kažu da što se tiće trudnoće također...
    Zato sam ja zgiljala u Zagreb, tu sad živim i nadam se da ću roditi za 3 tjedna...na Svetom Duhu...

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Xenia23 prvotno napisa
    ja sam od prvog pregleda u životu kod dr.Miriam Lonze...
    Nije baš neka detaljna, a i ostali kažu da što se tiće trudnoće također...
    Zato sam ja zgiljala u Zagreb, tu sad živim i nadam se da ću roditi za 3 tjedna...na Svetom Duhu...
    meni je trudnoću vodio dr. Grgić...ne znam što bih rekla...ni sim - ni tam , a kod Cikatića mi ide frendica (preko veze, majka joj je bila najbolja frendica s njim) i pregled košta oko 800kn :shock: :shock: :shock: (naravno, za nju nije ista cijena).... 8)

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Abonjeko, nije samo pregled 800 kn, tu spada i papa test i uzv. Za trudnice je inače niža cijena, ja sam sve to troje prije 2 godine platila 400 kn.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Abonjeko, nije samo pregled 800 kn, tu spada i papa test i uzv. Za trudnice je inače niža cijena, ja sam sve to troje prije 2 godine platila 400 kn.
    Ma i mislila sam na "kompletan" pregled.....ali anyway...to mi je užasno puno.....ovo za trudnice nisam znala iako je fer od čovjeka da im spusti BAR na pola jer one trebaju ići svaki mjesec kod ginića..... :/

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo ja vodim svoju trudnoću kod dr.Grgića...ah što reći, smatram da znaju kakvim se poslom bave i da na prvom mjestu kod njih stoji humanost, ipak su u pitnaju životi malih bebica i majki! Ma nije baš pričljiv dr.Grgić ali smatram da zna što radi, ili tješim se...ah,

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bok djevojke,

prvi puta se javljam na forum, danas mi se pojavio blijedi plus, planiram odmah kod ginekologa da si skratim muke Mislila sam kod dr. Cikatića u Dub jer sam samo za njega čula, pa me zanima Arijana ako je moguće da mi pošalješ ono 'ali' čisto informacije radi. Ako sam zaista trudna, razmišljala sam da kod njega vodim trudnoću pa me stvarno zanima PLIZ!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja već godinama idem u dr.Cikatića na preglede, i sad, kad sam po prvi put trudna on mi vodi trudnoću. mogu reći samo riječi hvale. mojoj prijateljici je full pomogao kad godinama nije mogla ostat u drugom stanju, a inače nije iz hrvatske.
    kao što su već neki napisali, svak za svakoga može reći i dobro i loše.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja vodim trudnoču kod dr.Cikatića,a i prije par god sam imala neki problem (ne vezano za trudnoču i sl) i odličan mi je.Puno mi je pomogo.
    Idem i u dr.Lonza ona je ginekolog preko HZZO ali ujedno je i privatna tako da joj ordinacija super uređena i opremljena,ali izuzetno vjeruje dr.Cikatiču.
    Smiren je,pristapačan,ima nedvojbeno najjači uzv i jako mu vjerujem.

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam krvarila u 6. tjednu pa sam nekoliko dana provela u bolnici. Tamo su žene pričale da je dobar taj Cikatić. Čovjeka ne znam tako da kažem samo što sam čula. Jedna je kod njega vodila trudnoću i on ju je hitno poslao na porod u 8. mj. trudnoće jer je imala (mislim) visok tlak, a uz njega beba ne dobiva na težini... koliko se sjećam, davno je to bilo.
    Nakon što sam izašla iz bolnice prvo sam tromjesečje trudnoću vodila kod dr. Bačića. Kasnije mi se nije dalo više vozat jer imam 2h do DU pa sam nastavila kod svoje ginekologice. Inače o dr. Bačiću sam čula samo riječi hvale,a poznajem dvije osobe koje su kod njega ostvarile normalne trudnoće,a prije toga su nekoliko puta gubile bebe. On mi se čini super opcija, ako si u DU. Za razliku od dr. C. ne moraš ništa plaćati ukoliko imaš uputnicu jer je u bolnici,a ako nemaš pregled je 200-tinjak kn (bio tada).

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moja lista ginekologa u kojih sam dosad bila

-dr. Tešanović - definitivno najbolji, suosjećajan, ne škrtari na objašnjenju
    -dr. Lonza - odličan pristup prema trudnicama, strpljiva, reče ti i više nego ju pitaš
    -dr. Grgić - kao što je abonjeko rekla, nit prdi nit smrdi, temeljit je, mene je za svaku stvar poslao na sve pretrage, ali škrt na riječima
    -dr. Daničić - štajaznam...išla sam par godina kod njega, ok je, ali nekako 'nezreo' i znao bi mi dobacivati nekakve komentare tipa ide on na kavu mogla bi s njim i tako...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dr. Cikatić - Rezerviran, definitivno lagano gleda samo lovu, nikad ga ne bih uzela za pračenje trudnoće, ali za regularne preglede (papa, brisevi itd) je super

Dr. Lonza - Ugodna, nježna, govori sve što treba reći, ne diže paniku dok stvarno nije neka situacija za to a i onda je dosta smirena, voli pričati sa trudnicama, pitati ih kako se osječaju, kako jedu, obožava gledat bebe na UZV, nekad mi se čini da se više ona uzbudi od mene Otvorena je za sva pitanja, nema ništa protiv lagano prirodnijeg pristupa, i jedna je od rijetkih kod koje nema godišnjeg (klasičnog) telefon redirektira na mobitel, uvijek je dostupna, i ako je trudnici nešto, ili čak samo običan strah, dođe u ambulantu i dok je na odmoru, ne izbacuje mogučnost kučnih posjeta...u kratko puno se angažira, stalo joj je i surađuje. Sestra joj je draga...

Dr. Tešanović - Pristojan, super pristup, opuštajuć, suosječajan
    Dr. Ivanišin - Teška ruka i dugi prsti, flegmatičan, s njim se nikad nisam osječala kao da ima sve pod kontrolom...doduše suosjeća sa ženama i to mu je veliki plus.

Dr. Miović - Drag ali brzoplet i često aljkav u svom poslu, loš dijagnostičar definitivno, ne samo iz mog iskustva nego iz iskustva puno cura...

Dr. Krajančić - 0 bodova od doktora 0 bodova od čovjeka

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa

Dr. Lonza - Ugodna, nježna, govori sve što treba reći, ne diže paniku dok stvarno nije neka situacija za to a i onda je dosta smirena, voli pričati sa trudnicama, pitati ih kako se osječaju, kako jedu, obožava gledat bebe na UZV, nekad mi se čini da se više ona uzbudi od mene Otvorena je za sva pitanja, nema ništa protiv lagano prirodnijeg pristupa, i jedna je od rijetkih kod koje nema godišnjeg (klasičnog) telefon redirektira na mobitel, uvijek je dostupna, i ako je trudnici nešto, ili čak samo običan strah, dođe u ambulantu i dok je na odmoru, ne izbacuje mogučnost kučnih posjeta...u kratko puno se angažira, stalo joj je i surađuje. Sestra joj je draga...
    sve potpisujem i razmišljam da se kod nje prebacim od grgića

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja ti to toplo preporučam, zaista ima žena feeling za trudnice i žene koje žele zatrudniti...a i žena je, skroz kuži sve što nas mući, i sve kroz što prolazimo.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Meni je dr.Cikatic vodio 4 trudnoce. Dvije su nazalost zavrsile sa missed ab a iz dvije imam dva pacica. Imam samo rijeci hvale za njega. Nikad mi nije uljepsavo istinu ali je uvijek bio optimistican do kraja kako bi i ja bila takva. Zvao je u bolnicu kad sam rodila oba puta da se raspita kako je sve proslo a u bolnici bi me uputio na dr.Ivanisina. On je kako je vec netko komentiro malo ovako sutljiv ali je veliki strucnjak. Sto nam vrijedi ljubaznost i suosjecanje ako nema strucnosti u momentu kad to treba.
    U zadnje vrijeme cula sam nazalost puno losih prica i to sve od pacijentica dr.Lonze.Svakome se moze dogoditi propust i ja osobno sa njome nemam iskustva ali kazu da je jako povrsna.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj bebeto prvotno napisa
    U zadnje vrijeme cula sam nazalost puno losih prica i to sve od pacijentica dr.Lonze.Svakome se moze dogoditi propust i ja osobno sa njome nemam iskustva ali kazu da je jako povrsna.
    ja sam lani čula da je cikatić dvjema pacijenticama postavio krivu dijagnozu

meni je lonza bila ok, ali kolegica mi je baš i ne preferira :/

tko će ga znat

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A svaka od nas ima nekog svog kojeg preferira.
    Meni je to stvarno Lonza, plus mislim da ona i ima najviše trudnica kao pacijentica, a znam da je i kao dijagnostičarka dobra, masu puta vidjela propuste specijalista sa Medareva i tako spasila trudnoće.

Ti odi kod koga se najbolje osječaš, Dr. T. je skroz Ok

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Bačić je bez dileme najbolji dr. na Medarevu zato i jest šef ginekologije.
    evo jutros na nalazu PHD-a vidim da je Ivanišin postao šef odjela :/

ma žene užasno sam razočarana. Grgić me svakim pregledom sve više i više nervira, totalno je šutljiv, izgubljen nekako, kad ga pitam nešto odgovori mi ali sve preko one stvari

Tešanovića ne mogu uhvatiti nikako, uvijek je u gužvi, a problem je što ordinira ponedjeljkom, a ja tada imam najviše posla, ne mogu izletit ni na pola sata, a kamoli čekat red tamo.

Ivanišin ordinira petkom, tad sam uglavnom slobodna pa mogu i cijeli dan opaliti, iskustva s njim?

Hvala vam

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ivanišin ti ima jako duge prste i nije najnježniji, mene je pregledao nekoliko puta, to su mi najgori pregledi ikad.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ivanišin ti ima jako duge prste i nije najnježniji, mene je pregledao nekoliko puta, to su mi najgori pregledi ikad.
    i Tešanović ima jaku ruku poprilično, zaboljelo me tijekom palpacije :/

a što se tiče stručnosti, pristupa, jel ga možeš pitati, kako odgovara? Škrtari li na riječima?
    Grgić kao da misli da ja to sve znam pa mi ne treba govoriti, takav dojam imam

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ivanisin ti nije nesto pricljiv. Mene je dva puta kiretiro i jednom porodio, nismo vele razgovarali ali osjecala sam se u sigurnim rukama. Nije njezan ali mislim da ima znanja. Ali sam se zato na mome drugom porodu odusevila sa novom ginekologinjom, cini mi se da se preziva Lale. Bila je na specijalizaciji kad sam ja rodila u 1 mjesecu. Bila je u radjaoni sa nas 3 koje smo radjale u isto vrijeme, bodrila nas je i jako lijepo razgovarala sa nama. Ostavila je dojam jako strpljive i srdacne osobe.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ivanišin samo šuti, i eventualno složi nekakvu facu punu zabrinutosti (ako je slučajno nešto) da se ja nikad nisam osječala sigurna s njim. U mom slučaju je bio katastrofalno neučinkovit i spor.

Jedna dobra stvar kod njega je da ima suosječanja...ali kad se prepadne (u situacijama koje zahtjevaju sturčnost) predvlava strah...to je moje iskustvo...

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ajoj....znači Grgić br 2

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo da ja podjelim moje iskustvo:

dr Ivanišin je suosječajan i mislim da je jako dobar doktor a što je najvažnije čovjek je

dr. Tešanović mi je bio (prije mog poroda) sve što ste vi rekle dobar,pričljiv..dok nije zagustilo..zbog njegovih privatnih stvari (2 sata je otišao sa dežurstva) i nemara umalo sam zbog zakašnjelog CR izgubila dijete - hvala Bogu na doktorim u Splitu koji su spasili moje dijete..i što je najtužnije nakon toga se ponio kao nečovjek - optuživao je sve i svakoga da bi obranio sebe..tako da je on za mene nula!! da je pravde nakon moga slučaja ne bi trebao ni raditi više ali..

dr. Miović površan

dr. Krajančić - ne bi mu dala ni da veterinar bude

dr. Krmek - dobar dr. ali hladan..brrr

dr. Vukasović - dobar,suosječajan,temeljit ali paničar

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ta79 prvotno napisa
    evo da ja podjelim moje iskustvo:

dr. Tešanović mi je bio (prije mog poroda) sve što ste vi rekle dobar,pričljiv..dok nije zagustilo..zbog njegovih privatnih stvari (2 sata je otišao sa dežurstva) i nemara umalo sam zbog zakašnjelog CR izgubila dijete - hvala Bogu na doktorim u Splitu koji su spasili moje dijete..i što je najtužnije nakon toga se ponio kao nečovjek - optuživao je sve i svakoga da bi obranio sebe..tako da je on za mene nula!! da je pravde nakon moga slučaja ne bi trebao ni raditi više ali..

dr. Miović površan

dr. Krajančić - ne bi mu dala ni da veterinar bude
    Što se tiće Tešanovića, naš grad je mali i znam za tvoj slučaj, KATASTROFA! Nakon takvih situacija i ja bi doktoru ukinula pravo na praksu. Nadam se da je sada sve dobro sa tvojom bebicom

Što je tebi Tešanović, meni je Miović...samo je on toliko zaribao da moje bebe nisu uspjeli spasiti, i nikad mi nakon toga nije došao niti "žao mi je" rekao, ni rijeći...a sve se dogodilo iz površnosti...
    Krajančić je gnjusoba. Zaista ne bi ni svoju kravu dala da porodi!

anabela moj ti je savjet Lonza...

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

anabela moj ti je savjet Lonza...
    O moj Bože nisam znala ovo za Tešanovića

kad sam rekla kolegici da idem kod Lonze rekla je: Neeeeeeeeeeeee ni u ludilu! Uhhh :/

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

.. i nikad mi nakon toga nije došao niti "žao mi je" rekao, ni rijeći...a sve se dogodilo iz površnosti...
    e ovo ti je mene najviše razočaralo i kod dr.T - zar je problem to reći žao mi je, pogriješio sam.. ali to je priča za neko drugo mjesto..

mislim da je u bolnici najbolji dr.Bačić

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

S obzirom da se trudnoća ne može kontrolirati na Medarevu (odnosno može uz plaćanje) meni je najbolja opcija Vukasović (paničar) + Bačić, jer od Vukasovića se redovito dobivaju uputnice za Medarevo.
    Jeste primjetili da za Bačića nitko nije ništa loše napisao
    I opet vrijedi ona; kad je sve u redu svi su dobri, a kad nije nitko ne valja.., dobro nije baš uvijek tako... ali da me netko pitao prije 8 godina za Krajančića ja bih imala samo riječi hvale :shock: Čak sam ga nekim prijateljicama i preporučila pa su me popljuvale pošteno. Meni je on bio fenomenalan, predobar, suosjećajan, razgovorljiv... sve naj naj..(a nisam mu ni kune dala). Ali zato 4 godine kasnije luđak na kvadrat, pa ti znaj.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jeste primjetili da za Bačića nitko nije ništa loše napisao
    jesam
    A u Vukasovića mi idu sve, ama baš sve kolegice s posla i hvale ga sve u 16. Dođem na Rodu i saznam da je paničar što meni, kao paničarki, baš i ne odgovara

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Analbel, Vukasoviće je paničar u smislu da puše na hladno za svaki slučaj, što je meni puno draže nego da je previše 8), ipak se radi o još jednom malom životu.

Prije nego sam prešla u Lonze, u vrijeme kad je dr.Vukasović otišao raditi u bolnicu, išla sam kod njega i bila zadovoljna i pristupom i radom.

Lonza je meni jako draga jer joj nikad nije problem primiti te i javiti se na telefon, ako što treba, znači izrazito pristupačna i nemaš osjećaj da joj smetaš ili ... E sad, meni je vodila trudnoću, no i sama sam bila dosta informirana tako da sam je znala sama pitati stvari koje ona ne bi spominjala a tad bi mi dodatno objasnila po potrebi.

Krajančić
    , je vrlo sniskohodljiv prema ženama koje iole samostalno razmišljaju i imaju ikakav stav prema porodu, pogotovo prirodnom. To je moje iskustvo nakon što sam slučajno zavšila kod njega na pregledu u 40.tj.trudnoće.

U zadnje vrijeme par poznanica kojima je bio na porodu je gadno pogriješio tipa ostavio tufer ili komad posteljice pa su morale na dodatnu kiretažu, strašno.

Da mi je se potrefio na porodu, iskoristila bih svoje pravo i tražila drugog ginekologa jer nikad nisam srela da netko na tako bezobrazan način vrijeđa moju inteligenciju i obrazovanje, naravno dok nije saznao koje sam profesije, a onda je pokušao blažim tonom, ali jednakim stilom pokušaja manipulacije.

Bačić bi bio i moja opcija iako i on ima iza sebe koju priču, no ne kao ostali i prema svemu mi se čini najstručniji među njima.

Tešanović, ne znam je li stvar u velikim rukama ili čovjek jednostavno loše šije, tj. preširoko i nedostatnog boja šavova, bar je moj šav tako izgledao, tj. izgleda. Bio mi je na porodu koji je bio prirodan i nije bilo potrebe za interencijama tako da je meni bio sasvim ok.

Cikatić, blag i ljubazan u pristupu, no to je nešto što i očekuješ od nekoga tko drži privatnu praksu, no u obitelji imam slučaj kad nije primjetio ogromnu cistu zbog koje je žena ostala bez jajnika.

Miović, me jednom pregledao i to je cijelo moje iskustvo s njime, no prema iskustvima bliske prijateljice (skoro izgubila bebicu jer je zanemario simptome na koje ga je upućivala), i prema dr.pričama, mislim da mu se ne bih tek tako pustila u ruke. Ostavlja mi dojam nekoga tko je vrlo površan u svome radu, no...

Stava sam da smo svi ljudi i da je ljudski griješiti, tako i kad su doktori u pitanju jer ipak ne mogu sve znati i uvijek kompenzirati s iskustvom.
    No neoprostivo mi je kad su greške koje se naprave rezultat šablonskog rada i nemara, pogotovo greške poput neprepoznavanja simptoma ugroženosti pacijentice koje su i imalo obaviještenom laiku jasne i dovode ga do zaključka o čemu je riječ. Nedopustivo mi je kad se doktora upućuje na simptome, a on ih zanemari jer "to nije ništa". Nedopustivo mi je da doktor s više od 5, 10 godina staža može iza sebe ostaviti komad posteljice, tufer, zanemariti loše otkucaje bebinog srca, napraviti serklažu gdje nije potrebna - bez obzira na prethodnu anamnezu pacijentice itd.

To su stvari koje se po meni trebaju sankcionirati i onda bi se možda malo drugačije odnosili prema svome poslu.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa
    Nedopustivo mi je da doktor s više od 5, 10 godina staža može iza sebe ostaviti komad posteljice, tufer
    mene je ovoga bilo najviše strah nakon kiretaže (radio ju je Tešanović).
    Mojoj mami su, kad je mene rodila (prije 24 godine) ostavili gazu i sve se upalilo :shock: sva sreća, došla je na vrijeme

pitanje za pacijentice iz Du - je li moguće da se recimo od Grgića prebacim u Vukasovića? Moja kolegica je morala povlačiti veze da prebaci karton, zar je to tako komplicirano?

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[q

Tešanović, ne znam je li stvar u velikim rukama ili čovjek jednostavno loše šije, tj. preširoko i nedostatnog boja šavova, bar je moj šav tako izgledao, tj. izgleda. Bio mi je na porodu koji je bio prirodan i nije bilo potrebe za interencijama tako da je meni bio sasvim ok.

[ Potpisujem. Meni se rašio šav, a ionnako sam ih imala preko 30 unutarnjih i vanjskih

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

anabel, da bi se mogla prebaciti u nekog doktora moraš od tog doktora dobiti usmeno dopuštenje,tj.moraš otići do Vukasovića i pitati ga da možeš li kod njega prebaciti karton, nakon toga uzmeš svoj karton u Grgića i smo ga odneseš u Vukasovića. Mislim da to ne bi trebao biti problem.

isvetica :shock: , rašio se?! Onda sam ja dobro prošla. Prijateljicu je nakon 2.poroda isto tako očajno sašio da joj je dio međice ostao visiti i dugo je razmišljala o estetskoj operaciji, tj. još uvijek razmišlja.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anabela prvotno napisa
    pitanje za pacijentice iz Du - je li moguće da se recimo od Grgića prebacim u Vukasovića? Moja kolegica je morala povlačiti veze da prebaci karton, zar je to tako komplicirano?
    Dođeš u ordinaciju kad radi dr. Vukasović, rečeš sestri da bi se prebacila, ona ti da neki obrazac kojeg pođeš iskopirat preko puta "Vile Palme", ispuniš ga i predaš sestri. Tom te prilikom naruči na pregled i stvar je riješena. Uvjet da bude kako je opisano je da u zadnjih godinu dana nisi selila karton, a ako jesi moraš navesti razlog promjene liječnika.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa
    Analbel, Vukasoviće je paničar u smislu da puše na hladno za svaki slučaj, što je meni puno draže nego da je previše 8), ipak se radi o još jednom malom životu.
    slažem se s indi i u njega za najmanju sumnju dobiješ uputnicu za drugo mišljenje u bolnicu,nema čekanja - bolje dva puta pogledati nego da ti nešto ne vidi

što se tiče tešanovića izgleda da ne zna šiti baš - meni se na carskom rezu jedan ponat malo otvorio ali srećom bez posljedica

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[
    isvetica :shock: , rašio se?! Onda sam ja dobro prošla. Prijateljicu je nakon 2.poroda isto tako očajno sašio da joj je dio međice ostao visiti i dugo je razmišljala o estetskoj operaciji, tj. još uvijek razmišlja.[/quote]

Srećom , ne cijeli već samo prva dva, očajan rad, bila sam toliko isprepaadana , jer mi je šivanje ostalo noćna mora, da ću morati ponovo na šivanje i to na hladno.
    Bogu hvala imala sam sveki koja je stalno pomagala pa me susjeda ( med. sestra) pregledala i rekla da mogu birati, još jedan tjedan ležanja ili šivanje. Izabrala ležanje ( i opet bih) nakon 6 mjeseci stvorilo se divlje meso, pa na paljenje u Ivanišina. Inaće mi je trudnoću vodila Lonza, jedina zamjerka na nju da mi je otkrila spol djeteta unatoć tome što je bila obaviještena da ne želim znati.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Šav mi se otvorio kad mi je od mm-ovog dide sestra ušla u ormar ( mislila da su vrata :? ), pa je mm odveo u obilazak dobara, pokazao joj je i vrata od perilice, i što se krije iza tuša... kao pravi stručni turistički vodić
    Narvno počasne gošće su se pojavile nakon 6 dana babinja :/

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mene su izrezali i dr. M me je šio, ja dan danas osječam bol na tom ožiljku kad se brišem šugamanom, a sex moramo izvoditi neke Alien poze da ne bi bolilo. Katastrofa! Baš je ostala velika kvrga na ulazu u rodnicu i unutra, i na dodir je grozno.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •