Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: privatni ginekolog u dubrovniku - cikatić

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj sis prvotno napisa

Dođeš u ordinaciju kad radi dr. Vukasović, rečeš sestri da bi se prebacila, ona ti da neki obrazac kojeg pođeš iskopirat preko puta "Vile Palme", ispuniš ga i predaš sestri. Tom te prilikom naruči na pregled i stvar je riješena. Uvjet da bude kako je opisano je da u zadnjih godinu dana nisi selila karton, a ako jesi moraš navesti razlog promjene liječnika.
    hm...kolegice mi kažu da je prebukiran i da mu je sestra divljaka, svakoga izbaci tko nije pacijent od Vukasovića (i sama sam doživjela isto kad sam došla pitati za savjet, a Grgić je bio na godišnjem) pa se trebaju povlačiti veze za prebacivanje.
    Inače, kad sam se od Daničića prebacila u Grg, nikakve formulare nisam trebala ispunjati niti prenositi karton, samo me sestra upisala i kod Dan se više nisam pojavila :/

i žene, plašite me s tim šivanjem kod dr. Teš., kad tako loše šije, kako radi kiretažu??? :shock: Nadam se da mi je napravio sve u redu

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Roza, draga , ako popucaš na porodu, lijepo zamoli doktora da ti malo popravi te stare šavove i onda.

anabel
    , vjerujem da te dobro kiretirao, ne brigaj...meni je na porodu pukao cijeli latr.zid rodnice i puknuće otišlo u debelo meso i taj dio mi je valjda ok, ne osjećam da je nešto krivo, ali vanjski šavovi su malo bezveze sašiveni

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa
    Roza, draga , ako popucaš na porodu, lijepo zamoli doktora da ti malo popravi te stare šavove i onda.
    OT nisam pojma imala da se to može sredit, thanks

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Anabela, sestra mu jest divljaka i pokušat će te se riješit ako joj dozvoliš, ali jednostavno ignoriraj njen bezobrazluk i pitaj "gdje da potpišem?". Ona te je dužna upisat i to je to.
    Tako sam isto čula za Lonzu, odnosno ja razgovarala s njenom sestrom, ona kaže da prvo moraš par mjeseci plaćat kao privatnicu (450 kn), pa te onda kad se kao oslobodi mjesto primi kao osiguranika. Totalno nelegalno - provjerila na hzzo-u

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Tako sam isto čula za Lonzu, odnosno ja razgovarala s njenom sestrom, ona kaže da prvo moraš par mjeseci plaćat kao privatnicu (450 kn), pa te onda kad se kao oslobodi mjesto primi kao osiguranika. Totalno nelegalno - provjerila na hzzo-u
    Kad ti je to rekla??? Lonza uzme privatno samo žene koje nemaju karton u njih, a full je lako i premjestiti se kod nje, mene je uzela bez problema, i do sad sam u 5 godina platila možda 200 KN sve skupa na neke uputnice.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

prije 2 dana

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    prije 2 dana
    i ja sam ovo čula. Možda je promijenila pravila :/

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hm možda fakat jest, ja sam ipak več dugo u nje pa neznam novitete...iako možda je i to zbog nove ordinacije, ima sve nove aparate itd.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Svi su oni privatna praksa, ali imaju ugovor s HZZO, dakle, ako imaš zdravstveno osiguranje mora te primiti. Druga je stvar ako ja želim kod nje po drugo mišljenje ili nemam osiguranje. Ma bezobrazluk totalni

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •