Cure, na brzinu, beba urla. Jel može dijete od 4 tjedna jest svakih pol sata???
Urla, a nisu grčevi. Urla od gladi. Neću nadohranu![]()
Cure, na brzinu, beba urla. Jel može dijete od 4 tjedna jest svakih pol sata???
Urla, a nisu grčevi. Urla od gladi. Neću nadohranu![]()
Može, moj je tako jeo sve do 2. mjeseca, u tih 2 mj. je dobio 2700g pa bih prije rekla da je ili bio proždrljiv ili se nije mogao umirit bez sisanja, ali sigurno nije bio gladan (iako su stolice tu i tamo bile zelenkste).
Moze,moze. Vjerojatno vas je zadesio skok u razvoju. Potrazi u pretrazniku,ima dosta o tome.
Za utjehu-proci se! Ne odustaj od dojenja!![]()
Možda je skok u razvoju?
pa jel imaš mlijeka? ako imaš - daj mu. a možda mu fale otkucaji tvog srca, a na ciki ih čuje i osjeti![]()
![]()
prije 2 tjedna se nismo ni skidali sa cice, a sad je vec sve super. Jos malo pa ce biti bolje.
Pa ima skok u razvoju svakih par dana :/ , odoh dojit opet, baš je gladan. Valjda je sve ok s mlijekom. Jooj.
Naravno da je s mlijekom sve ok. Opusti se i doji ga, još malo i čudit ćeš se kako je brzo prošlo ovo prvo razdoblje.thalia prvotno napisa
![]()
od 3 ti radi SOS telefon, najbolje da nazoveš.
Moj je isto do 2 mjeseca sisao svakih pola sata.
Jesam. Niš, sjedi i dojimamaja prvotno napisa
![]()
![]()
ajde, neće trajati zauvijek.
osim toga, vruce je! vruce je i nama, gdje ne bi njemu.
mi smo se bili ustalili na sisanje svakih sat-dva po danu, ali sad kad su enormne vrucine jede svakih pola sata! a ima dva i pol mjeseca.
Da, i meni se čini da su vrućine bile u pitanju, ali možda je i imao neki skok u razvoju. Sad je opet sve ok, mislim svakih sat, sat i pol.