Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: AD i dohrana - kako krenuti?

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno AD i dohrana - kako krenuti?

Molim savjet kako da započnem sa dohranom mog malog atopičara jer će uskoro napuniti 6 mj. Ne znam krenuti. Što prvo dati? Koju količinu i u koje doba dana? Što to znači dati namirnicu pa pričekati nekoliko dana da vidim reakciju? - znači li to da slijedećih nekoliko dana opet ništa ne dajem osim mlijeka ili dajem samo jednu namirnicu + mlijeko nekoliko dana zaredom? Da li dodati rižine pahuljice u bočicu prije spavanja ili na žlicu tokom dana? Sva iskustva majki atopčara ili neki dobar link su dobrodošla!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ukucaj u pretraznik atopijski dermatitis, svasta ces naci, dosta se pisalo o tome. znam da imaju topici nesto kao alergija na kravlje mlijeko i dohrana, to ti je sve na dohrani i zdravlju djece. ne znam stavit link

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mislim da ti nitko ne može točno nabrojiti namirnice koje će tvom djetetu smetati. Svako djete je posebno. Mojem Danijelu kravlje mlijeko nije smetalo. Ja sam počela sa rižolinom, kuhanom jabukom, kuhanom mrkvicom. Kašice sam radila sa mojim izdojenim mlijekom, a kasnije sa HIPom jer sam počela raditi. Počneš sa 2-3 žličice dnevno, pa ako djetetu ne smeta možeš dati više.

Neznam kako je sa drugom djecom, ali ako ja Danijelu dam krivu namirnicu za ručak, navečer se to već vidi na koži.

Samo mu nemoj stavljati šećera u kašice. Šećer je najgori.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •