fotke s mobitela, od prošlog ljeta naovamo - trebala mi je samo godina dana da ih prebacim...
the mobile collection
pass: andrej
fotke s mobitela, od prošlog ljeta naovamo - trebala mi je samo godina dana da ih prebacim...
the mobile collection
pass: andrej
Ma Ajvić, presladak je!!! Uopće ne znam na kojoj fotki mi je slađi! A najsmiješniji je na onoj u kolica-autiću...ona ozbiljnjaka..
Ma te velike smeđe pikulaste okice i slatki zubići.....
Ivy genije! :D
A dijete ti je stvarno faca (mislim bio je proslog ljeta)!![]()
zadnje fotke su od ovog ljeta, sad mu je fora raditi tu facu čim skuži da ga slikamo. pola slika je takvo.![]()
Prelijep je! Baš je faca!
Inače ne volim prognozirati tko na koga liči, ali na slici br. 16 je isti tata.
Gdje se jaše žaba? Ostala igrališta poznam, boćarski, maksimir, krešimirac...
(a kad vidim trip-trapp, opet mi je opet krivo što ga nismo nabavili!)
žaba se jaše u onom maleckom parkiću na štrosu, preko puta naše nekadašnje biokemije/organske. nedavno su ga uredili, ograđen je i čist.
taj je parkić tako malen i sladak, svi troje ga volimo i obavezna nam je štacija kad smo vikendom u gradu.
a djetence je nekad bilo isti istacti tata, pa je onda par mjeseci jako sličio na mene u toj dobi, a sad sve više postaje svoj - naša mješavina, ali na svoj način.![]()
A, znam koji je to parkić. Nismo ga još isprobali, zapravo, zvuči glupo, ali mislili smo da je ograđen zato što je rezerviran za neku posebnu djecu, npr. unuke akademika![]()
Sad znamo za idući put.
jel' možemo dobiti broj telefona?![]()
ima li još nešto što ti nisam rekla o ovom predivnom, preslatkom, preposebnom i predragom dječarcu? aha, sad sam se sjetila...pa kad vam tako dobro ide šta još čekate!!??
vas![]()
pa lada je starija od andreja, ne bi bilo pristojno da se guramo preko reda!
zaboravih komentirati...žabe nema, na remontu je... :/ms. ivy prvotno napisa
a šta reći osim da je andrejko pravi medenjak, jedno preslatko malo biće![]()
![]()
fotke su superrr!!!!
Ajvice, dijete ti je predivno![]()
Bar je bio prošlo ljeto...Nadam se da ćemo sljedeće ljeto vidjeti slike od ovog.![]()
zadnje fotke i jesu od ovog ljeta, a one iz fotića se nadam staviti do božića.![]()
slatkiš !!!!! a ova faca je stalno luci na licu kad je slikamo..tipično, ha ..![]()
Ahhh, so...Još mi je izgledao nekako velik i siguran za dijete od godinu i neš' sitno.ms. ivy prvotno napisa
![]()
I mi volimo tu facu![]()
Andrej je totalno hercik!![]()
ma ed! za pojesti!
stvarno je neodoljiv!![]()
ed=med
(sorry, nova nerazradjena tipkovnica)
100% mišek Mrvica!![]()
Ivy sincic ti je presladak![]()
ajvi što da ti kažem.......preslatki je to već sigurno i antun tun u destom selu zna![]()
![]()
![]()
p.s. fakat je počeo imati sve više tebe u svom foto looku
Stvarno je presladak![]()
A tko je na slici Mima i ja se volimo (ili tako nešto) jeli to Mima s foruma ili je to mama pa kao "mima" iz dragosti :?
a da ne bih pisala odu andrejevoj ljepoti, reci su samo da je on jednamala preslatka dusa od djeteta![]()
Vidi mene ćorave, mislila sam po naslovu da netko prodaje komplet onih čuda za zabavljanje beba.
Evo, sjedi mi A. i krilu i viče: Eno Andeja!!! :D
Premeden je!.
Presladak je![]()
preeeeeeeeekrasan je, a u onom kaputiću je pravi bombon![]()
Slatkiš mali![]()
Baš je fora gledati slike u rasponu od godine dana. Super je vidjeti kako je izrastao od ljeta do ljeta.
A jel' netko već komentirao kako je tata isti Zinedine Zidane (valjda se tako piše)?