Citiraj mama27 prvotno napisa
Mi nismo uopće primjetili da V ima sljepljene usne dok nam to nije rekao pedijatar dok je V bila stara 10 mjeseci. No on je rekao da ništa previše ne dirati, redovito prati pišicu i da bi se to trebalo samo odlijepiti. No V je sad stara 21 mjesec i još uvijek su joj usne sljepljene, no zadnjih par dana joj se pojavila malička rupica . Pedijatar je rekao ako se ne odlijepi do njene druge godine da će onda on s nekim štapićem to lagano odljepiti i da nije bolno. No, ja se svaki put naježim dok se sjetim da bi joj to trebao napraviti i jako se bojim, tak da sad držimo palčeve i nadamo se da će se odlijepiti do druge godine.
mama27, ne trebaš se bojati.
Moja Ema nije ni trepnula kad joj je doc to jako raširio i sve se odljepilo.
Sluznica je bila malo crvena, ali sve je jako brzo prošlo.
Rupica je dobar znak, i kod Eme je bilo tako. Znači da se počelo odljepljivati.
Možeš i ti probati lagano nakon kupanja razdvajti male usne. Bolje da to što prije sredite, sljepljene male usne ipak su prepreka normalnom oticanju vaginalnog sekreta. Neposredno prije nego sam ja skužila da nešto nije u redu našla sam u peleni veliku količinu zelenkastog iscjedka koji se nakupljao i onda krenuo van.Srećom nije bilo upale.

Jaca, ja mislim da trebaš potražiti drugo mišljenje, možda se kao i u našim iskustvima to može nježnije riješiti.

Deaedi, baš mi je drago da je sad sve ok.