Zaustaviti ću se ovdje sa iznosenjem svojih iskustava. Mislim da sam sve dosta jasno opisala. Preporucena nam je obrada kod ginekolga i endokrinologa, sto smo i obavili. Stvarno mi se neda raspravljati o interpretacijama ovog ili onog ginekologa...endokrinologa...Iznijela sam nase iskustvo. Najvise zato jer kada sam ja prvi put pretrazivala internet, nasla sam jako malo o tome. Kome je pomoglo, pomoglo je...Hvala Bogu, ima raznih terapija: nista ne raditi, fizicki razdovojiti, mazati kremom...Ici kod ovog ili onog doktora, ici kod giekologa, kod endokrinologa...Pa svako odabere kako misli da je najbolje za njegovo dijete.samaritanka prvotno napisa
Je se nikad ne bi usudila biti ovako izricita kada je u pitanju neki zdravstveni problem. Nikad se ne bi usudila ovako olako postavljati dijagnozu. Ja sam uvijek iznosila svoja iskustva, mozda koje laicko misljenje.samaritanka prvotno napisa
Terapiju i lijecenje svog djeteta prepustiti ću doktorima i onima koji su specijalizirali tu tematiku. No, u svakom slucaju, nadam se da je taj problem iza nas.