Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: šta da radim..

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno šta da radim..

sta mi se desilo Luku čuva moja mama dok ja radim i zna kako reagiram kad vidim bebu u naručju da nije u AS i neki dan dođe meni otac i kaže vozio se Luka u autu a meni ???? oko glave ma u kakvo autu pobogu pa mama je morala na socijalno pa znaš ali čvrsto ga je ona držala i vezali smo ga pojasom...ajme malko suze su mi došle na oći nisam uopče znala kako da reagiram da je bio tko drugi više nebi mogo primirisati mom djetetu .. oprala sam im uši rekla je nikad više...ali dovoljan je i jedan put da se tragedija desi...

neka moderatorice sele ako ne spada ovde.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ubuduće im ostavi doma autosjedalicu, ako moraju nekud ići.

Moji još ne čuvaju Kaleba, ali već znaju da bi im vožnja u autu bez autosjedalice bila prva i zadnja s njim.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znaju da bi im vožnja u autu bez autosjedalice bila prva i zadnja s njim
    i moji. ja sam im cak i rekla ako bi ih skuzila dok se voze da bi zahtijevala da ih policijska patrola zaustavi i kazni (nemam pojma kako bi to izvela)

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moja mama ima u autu drugu sjedalicu, kad čuva sestrinog malog ili moju curu nije mi realno za očekivat da je stalno u kući s njima.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma problem je šta moja mama ne vozi auto i ako di idu idu kolicima ali otac je doša doma i kaže da će ih on prebacit....ma baš glupa situacija ljuta sam , a opet ona mi čuva Luku dok ja radim ne uzima novce za to a sad ja po njoj drvlje i kamenje ....ma dobro više joj se sigurno to neće ponovit....

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Darijae prvotno napisa
    ona mi čuva Luku dok ja radim ne uzima novce za to a sad ja po njoj drvlje i kamenje .....
    nemoj nikad dozvolit da ovo bude izgovor za nepostivanje tvojih pravila, jer ce te pocet "ucjenjivat" time.
    ja sam muku mucila sa svojima oko autosjedalice, oko dohrane/prehrane, oko platnenih pelena, oko svega. kao, trebala sam im bit zahvalna jer cuvaju L. dok ja radim (i to besplatno - ali s druge strane, pa njihova je unuka, sto je ne bi i cuvali), a oni ce je cuvati kako oni zamisljaju da je dobro. dok mi jednog dana nije pukao film i rekla sam: moje dijete, moja pravila. birajte, hocete li je cuvati kako ja trazim ili je necete cuvati i ja cu naci tetu cuvalicu (iako bi L. vjerovatno bila umrla od jada da sam je dala na cuvanje nekoj nepoznatoj osobi). njihov "kompromis" je bio na nacin da su rekli: ok, ako zelis da se vozi u autosjedalici, donesi je; ako joj ti zelis odredivati prehranu - skuhaj i donesi; ako zelis da joj stavljam platnene, ja cu se ponasati kao da su papirnate - izvadit iz torbe i stavit na guzu, i s guze u kesu (bez da se ispere kakica). i od tada smo svi (manje-vise) mirni, a s vremenom su i oni prihvatili moja pravila kao normalna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •