Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Dobar doktor za bubrege?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Dobar doktor za bubrege?

Cure,
    znate li kojeg dobrog doktora za bubrege? Trebala bih to malo prekontrolirati. Moze i privatni, samo da je Zg.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Bubrezi

Nazalost ne znam za lijecnika, ali znam nekeprepouke za samopomoc. Makrobiotika savjetuje paziti na unos soli i secera (koji poticu uzimanje viska tekucine). Taj visak tekucine ne samo da utjece na gubitak minerala kroz izmokravanje nego i te velike kolicine vode opterecuju bubrege. (Posljedica je statisticki strasna, broj dijalizanata se povecava).
    Od hrane koja jaca bubrege savjetuje se jesti tzv. azuki grah (ima ga u trgovinama zdrave hrane, a i u nekim vecim samoposluzivanjima). On je fin, ukusan i lako probavljiv.
    Sretno!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, ima jedna privatna klinika, zaboravila sam kako se zove ali često ima reklama u novinama a vidjela sam da im kao savjetnik radi dr. Mareković koji je urolog na Rebru. Na Rebru valjda još uvijek radi i dr. Pasini; vidjela sam da su oba bila na popisu najboljih hrvatskih doktora

martinovamama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da li ti treba urolog ili nefrolog?nefrolozi su internisti a urolozi se bave operativom,U oba slučaja preporučam Vinogradsku,naročito prof.Krausa,urologa.Od nefrologa se ne mogu sjetiti imena:Sjetit ću se..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...a od nefrologa u vinogradskoj ima divan dr. Draško Pavlović, stručan, strpljiv, smiren

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E cure super ste, hvala vam. Ja sam taj post napisala prije godinu dana jer sam trebala nesto prekontrolirati prije trudnoce (u medjuvremenu sam to obavila, bila trudna i rodila evo prije 3 tjedna).
    Ali nemate pojma kako je ovaj topic ozivio u pravo vrijeme, trebaju mi preporuke za dobrog doktora za bubrege za sveki, njoj treba nefrolog. U pravi cas!
    Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajmeee...ja datum ni gledala nisam, ti već i rodila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •