Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: ljetna inventura

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo opet čitam ovaj tekst, stvarno je dobar, korisno ga je pročitati svako toliko.

* stvari koje nam više ne pristaju
    I one koje nam nikada neće pristajati. Uglavnom je to odjeća i obuća, ali se može primijeniti i na ostalo. Tu se uglavnom prepoznaju žene. Pomisle: "Jao, udebljala sam se i ne stanem više u ovu suknju, ali neću je baciti jer idem na dijetu pa ću smršavjeti i onda je nositi."
    Ja jesam kriva po ovoj točki. Ali moram reći da se u zadnje vrijeme događa veliki preokret. Bit će da konačno prihvaćam svoje tijelo i više se ne mogu i ne želim zamisliti u xs veličini. Puno toga sam razdijelila i pobacala. Osjećam se bolje.
    MM se nešto malo popravio (u odnosu na situaciju iz prethodnih postova na temu. )

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    molim ove koje knjige ne smatraju kramom da mi inboxiraju adrese, pa da im posaljem svoj visak knjiga

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne to raditi
    mogu ti ja poslati svoju adresu, svecano se kunem da cu ih svakodnevno maziti, paziti i brisati prasinu s njih

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

je, je da hitim tolstoja, puškina, vergilija, platona,kuran, tomu akvinskog, dalija, durbešića, d amica.... jer ih ne čitam jednom godišnje pa za nagradu dobijem pretplatu na feng shui časopis i jedna krivi kotač da mi preusmjeri energiju po stanu Kad god vidim u nekom prostoru, drvenu granu pored ormarića za cipele ili ribu nacrtanu iznad radijatora, znam da je netko dobio tu nagradu. Ja inače bacam i djelim stvari sustavno, ali kriteriji su mi vrrrrlo osobni.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •